Musikkvideoen ble for drøy for Britney

- Jeg blir presset for langt på det seksuelle, sier Britney Spears.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken hadde Britney Spears (31) premiere på musikkvideoen til sin nyeste singel, «Work Bitch».

Den ferske videoen viser en sexy popstjerne som danser sensuelt i små antrekk sammen med en rekke lettkledde, kvinnelige dansere.

Og da Britney gjestet radioprogrammet The TJ Show i Boston torsdag, innrømmet småbarnsmoren at musikkvideoen opprinnelig var enda mer sexy.

- Herregud, vi viste mye mer hud og gjorde mye mer ting til videoen enn det som faktisk er i den. Altså, jeg kuttet bort halve videoen fordi jeg er mamma og har barn, og det er vanskelig å spille sexy mor og popstjerne samtidig, fortalte hun ifølge TMZ.

- Blir presset seksuelt

På spørsmål fra DJ'en om hun blir presset lenger enn hun egentlig vil gå, og så må sitte i redigeringsrommet og si «nei, det kan ikke være med», svarte Britney med en nervøs latter og et bekreftende «ja».

- Masse sex går inn i det jeg gjør. Men noen ganger skulle jeg gjerne gått tilbake til gamledager, da det liksom var ett antrekk gjennom hele videoen, man danset hele tiden og det ikke var så mye av de sex-greiene, uttalte 31-åringen.

USKYLDIG?: Britney sier i intervjuet at hun vil ha en «old school» video igjen, med dansen i fokus. Her opptrer hun i 1999. Foto: Stella Pictures
USKYLDIG?: Britney sier i intervjuet at hun vil ha en «old school» video igjen, med dansen i fokus. Her opptrer hun i 1999. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forsvarsløs

Jamie Spears, Britneys far og verge, samt manager Larry Rudolph avviser imidlertid at popstjernen er blitt presset til å oppføre seg sexy.

- Britney blir aldri presset til å gjøre noe som helst. Hun vurderer alt det kreative og til «Work Bitch»-videoen diskuterte hun dét å tone ned noen partier, for å finne en balanse mellom det sexy og morsrollen, uttaler de til TMZ.

I KNALLFORM: 31-åringen er heitere enn på lenge i sin nye musikkvideo, men ønsker et mindre sexfokus. Foto: Stella Pictures
I KNALLFORM: 31-åringen er heitere enn på lenge i sin nye musikkvideo, men ønsker et mindre sexfokus. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Så spørsmålet er; hvis ikke Jamie og Larry presset Britney, hvem gjorde det? Og hvorfor fikk noen tillatelse til å presse henne i utgangspunktet?» undrer TMZ.

Nettstedet trekker også frem at «Toxic»-stjernen nettopp har en verge fordi hun er sårbar og ikke mentalt stabil nok til å kunne forsvare seg selv.

Se musikkvideoen nedenfor!

LES OGSÅ: - Hun viser at selv ikke hun er feilfri