Musikkvideoen ble for drøy for Britney

- Jeg blir presset for langt på det seksuelle, sier Britney Spears.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken hadde Britney Spears (31) premiere på musikkvideoen til sin nyeste singel, «Work Bitch».

Den ferske videoen viser en sexy popstjerne som danser sensuelt i små antrekk sammen med en rekke lettkledde, kvinnelige dansere.

Og da Britney gjestet radioprogrammet The TJ Show i Boston torsdag, innrømmet småbarnsmoren at musikkvideoen opprinnelig var enda mer sexy.

- Herregud, vi viste mye mer hud og gjorde mye mer ting til videoen enn det som faktisk er i den. Altså, jeg kuttet bort halve videoen fordi jeg er mamma og har barn, og det er vanskelig å spille sexy mor og popstjerne samtidig, fortalte hun ifølge TMZ.

- Blir presset seksuelt

På spørsmål fra DJ'en om hun blir presset lenger enn hun egentlig vil gå, og så må sitte i redigeringsrommet og si «nei, det kan ikke være med», svarte Britney med en nervøs latter og et bekreftende «ja».

- Masse sex går inn i det jeg gjør. Men noen ganger skulle jeg gjerne gått tilbake til gamledager, da det liksom var ett antrekk gjennom hele videoen, man danset hele tiden og det ikke var så mye av de sex-greiene, uttalte 31-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer