Musikklegenden fikk sin egen stjerne

Paul McCartney ble hyllet med en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det var stor jubel og oppstandelse da Paul McCartney (69) på torsdag fikk sin egen stjerne på Hollywoods berømte Walk of Fame.

Musikklegenden er den siste av de fire «Beatles»-medlemmene som får sin egen stjerne, og benyttet anledningen til å takke sine tidligere band-kollegaer.

- Jeg kunne ikke ha gjort det uten tre spesielle gutter, og jeg vil takke John, George og Ringo, sa McCartney under talen sin.

McCartney forteller at han aldri trodde dagen skulle komme, da han fikk sin egen stjerne.

- Da jeg var liten i Liverpool og hørte på Buddy Holly og de andre rockelegendene, ville jeg aldri trodd at dagen skulle komme da jeg fikk min egen stjerne. Jeg trodde det var umulig, men her er vi i dag.


Gruppen «The Beatles» fikk sin egen stjerne i 1998, mens John Lennon og George Harrison fikk stjernene etter sin død. Star ble beæret med en stjerne i 2010.

The Beatles var et av verdens mest selgende band på 1960-tallet med låter som «Love Me Do», «Yellow Submarine» og «Let it Be». McCartney har senere spilt i «The Wings» og hatt en svært suksessfull solokarriere.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik avviser han dødsryktene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer