MUSIKER: Pianist Leif Ove Andsnes og Kringkastingsorkesteret under den nasjonale minneseremonien etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya i Oslo Spektrum i 2011. Andsnes er en av Norges mest berømte pianister - og er også et kjent navn utenfor Norges  Foto: NTB scanpix
MUSIKER: Pianist Leif Ove Andsnes og Kringkastingsorkesteret under den nasjonale minneseremonien etter terrorangrepene i Oslo og på Utøya i Oslo Spektrum i 2011. Andsnes er en av Norges mest berømte pianister - og er også et kjent navn utenfor Norges Foto: NTB scanpixVis mer

Musikeren fikk premature tvillinger

Leif Ove Andsnes nyfødte barn ble født tolv uker før tiden.

SEOGHØR.NO: Pianist Leif Ove Andsnes (43) og kona Ragnhild Lothe (38) ble foreldre for andre gang da tvillingene Ingvild og Erlend så dagens lys 11. mai, skriver BT.

Ifølge Bergens-avisen ble de to nyfødte barna født prematur - flere uker før tiden. Babyene ble født i uke 28, noe som vil si at de kom hele tolv uker før de normale ni månedene hadde gått.

BT skriver videre at de nyfødte ligger til observasjon på Haukeland sykehus i Bergen, og at de veide 1160 og 1110 gram da de ble født.

I 2010 ble Leif Ove og Ragnhild foreldre for første gang, da datteren Sigrid ble født i juni.

- Jeg har tenkt at jeg både er for ung og for gammel, men den absolutt mest overveldende følelsen er at det føles riktig at dette skjer nå, fortalte Andsnes om det å skulle bli pappa for første gang, til BT Magasinet.

LES OGSÅ: Nekter å avsløre hvem barnefaren er