Musikeren er død

Gikk bort forrige uke.

DØDE: Roger Whittaker ble 87 år. Foto: Picture Perfect/REX/Shutterstock/NTB
DØDE: Roger Whittaker ble 87 år. Foto: Picture Perfect/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld kommer nyheten om at musiker Roger Whittaker er død, det skriver blant andre Bild. Artisten, som ble 87 år, gikk bort 13. september.

Ifølge avisen gikk Whittake bort på et sykehus i Sør-Frankrike med familien ved sin side.

«Roger var en ikonsik kunstner, en fantastisk ektemann og far. Han røre så mange hjerter med musikken sin gjennom hele livet, og vil alltid leve videre i minnene våre», heter det i en uttalelse fra familien.

Reality-programmet «Below Deck» følger hverdagen til mannskapet ombord på en luksusyacht under chartersesongen, men serien har bydd på en rekke dramatiske hendelser. Video: TV 2 Play / Rød Løper Vis mer

Familien ber om respekt for privatlivet gjennom den vanskelige tiden og sier i uttalelsen at hans kunst vil leve videre.

Ifølge Bild fikk musikeren, som blant annet er kjent for låten «The Last Farewell» hadde nylig fått hjerneslag. Han skal også hatt flere utfordringer med helsen i lang tid.

Store Norske Leksikon skriver at Whittaker hadde stor suksess i Norge i 1976 da både singlen og albumet «The Last Farewell» gikk til topps.

LES OGSÅ: - Jævelig tøft

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer