ER BLITT MAMMA: Fredag kunne musiker Ingrid Olava avsløre at hun er blitt mamma for første gang. Her opptrer hun under Idrettsgallaen 2017 i Hamar OL-amfi. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ER BLITT MAMMA: Fredag kunne musiker Ingrid Olava avsløre at hun er blitt mamma for første gang. Her opptrer hun under Idrettsgallaen 2017 i Hamar OL-amfi. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Ingrid Olava:

Musikeren er blitt mamma for første gang

- Jeg blir knallsterk og gjennomsiktig på én gang.

I februar kunne musiker Ingrid Olava Brænd Eriksen (37), som står bak låter som «Only Just Begun» og «Warrior Song», avsløre at hun skulle bli mamma for første gang.

Det avslørte hun under premieren av Ylvis-brødrene nyeste program «Stories from Norway», på Christiania Teater i Oslo.

På Instagram kan 37-åringen nå bekrefte at hun har født.

- 21. mai kom en etterlengtet sønn! Skriver hun til bildet, etterfulgt av en lengre tekst:

- Sommeren har vært en varm ammetåke, og jeg er fortsatt himmelfallen over hvor heldig det går an å bli. Å være mor føles som å strekkes utover et enormt lerret, jeg blir knallsterk og gjennomsiktig på én gang, skriver hun blant annet.

Artistens ektemann, Erik Ulfsby (47), har to barn fra et tidligere forhold, men dette er parets første barn sammen.

Ville ikke avsløre kjønnet

Det var Se og Hør som omtalte saken om graviditeten. Til bladet fortalte artisten at hun gledet seg til rollen som mor.

VISTE MAGEN: Ingrid Olava under premieren der hun avslørte graviditeten, omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VISTE MAGEN: Ingrid Olava under premieren der hun avslørte graviditeten, omtrent tre måneder igjen av svangerskapet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg er snart seks måneder på vei, og formen min er veldig bra. Foreløpig er egentlig alt fint med svangerskapet, det eneste aberet er at jeg er litt trøttere enn vanlig. Derfor passer jeg på å få hvilt meg når jeg kan, fortalte hun og fortsatte:

- Dessuten, hvis jeg tar i og synger litt lenge av gangen, kan jeg bli en smule svimmel. Derfor er jeg også påpasselig med blodtrykksfallet, forklarte hun.

Selv om ikke artisten ønsket å røpe kjønnet på babyen den gang, kunne hun imidlertid fortelle at de er i full gang med å peke seg ut navn til den vesle krabaten.

- Jo da, vi har tenkt på en del varianter, men det er vanskelig. Så vi får se, jeg vil ikke foregripe noe, sa hun den gang.

Hva parets nye sønn skal hete er foreløpig ukjent.

Var tyste

I 2014 fortalte artisten til VG at hun har fått bryne seg på rollen som stemor, til Ulfsbys tvillingsønner Ole og Jonas. Den gang ville de ikke gå dypere inn på hvorvidt de ønsket å stifte familie eller ikke.

- Det sier vi ikke noe om, det vil tiden vise, sa Ulfsby.

- Vi får se, vi får se, fortalte Olava med et smil om munn, ifølge VG.

Året giftet paret seg i Sofienberg kirke på Grünerløkka i Oslo, og bruden hadde på seg en bohemsk kjole med lange ermer.

Ingrid Olava vant Spellemannsprisen i 2010 for årets kvinnelige artist. Samme år stakk hun av med Statoil-stipendet under Bylarm-festivalen, til en verdi av hele 800 000 kroner. Hun har totalt gitt ut fire album, hvor det siste kom i fjor.

LES OGSÅ: Brudd for «Paradise Hotel»-paret

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.

- Det kom et skrik fra kontoret

- Det kom et skrik fra kontoret

Annonsørinnholdfra norsk tipping

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255