Multimillionæren ba om rabattkupong

Victoria Beckham fikk de butikkansatte til å gapskratte.

PENGEBEVISST: Victoria Beckham går gjerne på eksklusive resuaranter og handler i dyre designerforretninger, men er tydeligvis ikke redd for å be om rabattkuponger i matbutikken. Her er fashionistaen på vei ut fra restauranten Balthazar på Manhattan i Foto: Stella Pictures
PENGEBEVISST: Victoria Beckham går gjerne på eksklusive resuaranter og handler i dyre designerforretninger, men er tydeligvis ikke redd for å be om rabattkuponger i matbutikken. Her er fashionistaen på vei ut fra restauranten Balthazar på Manhattan i Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen og klesdesigneren Victoria Beckham (37) er neppe kjent for å være streng med husholdningsbudsjettet.

Med en forkjærlighet for de rådyre skoene fra designer Christian Louboutin og en veskesamling som angivelig er verdt nesten 10 millioner kroner, virker det som hun har et relativt løst grep om lommeboken. Men så feil kan man ta...

Da 37-åringen var ute og handlet på supermarkedet Ralph's i Los Angeles i helgen, spurte hun nemlig om å få et rabattkort som gav henne 25 prosent avslag på varer. Det skriver ContactMusic.

Ifølge nettsiden skal firebarnsmoren ha plukket med seg toalettpapir, salte kringler og et takkekort. Victoria og datteren Harper tilbragte omtrent 20 minutter i butikken, og de ansatte var imponert over hvor hyggelig og jordnær hun var.

Og hva sier «jordnær» tydeligere enn rabattkuponger? Før hun gikk til kassa bad hun altså livvakten sin om å oppgi kontaktinformasjon til en butikkansatt, slik at de fikk prisavslag.

- Vi ble sjokkert da hun bad om å få rabattkortet, men det er tross alt fint å se at hun er like normal som alle andre. Etterpå holdt vi på å le oss ihjel, siden hun hadde hatt råd til å kjøpe absolutt alt i butikken på én gang, sier en Ralph's-ansatt til avisen DailyStar ifølge ContactMusic.

Victoria og ektemannen David Beckham (36) skal være gode for mangfoldige millioner, men med både fire barn og dyre shoppingvaner er det vel forståelig at de forsøker å spare der det spares kan...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør «Idol»-Jenny synge Rihanna  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer