- Mullah Krekar inviterte meg på te

Shabana Rehman var velkommen hos den omstridte mullahen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Shabana Rehman snakke om Krekar-episoden nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Komiker Shabana Rehman (35) skapte oppstyr i media da hun i 2005 klinte med daværende kulturminister Valgerd Svarstad Haugland under åpningen av Haugesund filmfestival, og etter at hun i 2004 hisset på seg mullah Krekar ved å løfte ham.

Sistnevnte episode fikk mye oppmerksomhet både her hjemme og i utlandet etter at Krekar anmeldte Rehman til politiet for legemsfornærmelse.

Mullah Krekar dominerer denne uken nyhetsbildet i Norge etter at bevæpnet politi tirsdag pågrep ham i sin egen leilighet i Oslo. Mandag ble Krekar dømt til fem års fengsel for drapstrusler og trusler om terror, og samme dag slo han mot en TV 2-fotograf etter å ha nektet å stille til intervju.

Samtidig med oppstyret rundt mullahen denne uken, snakker Rehman om sin Krekar-historie i TVNorge-programmet «Firestjerners middag».

- Hva vil du helst bli husket for, å kline med Valgerd eller løfte på mullah Krekar? Spør middagsgjest Line Victoria Husby.

- Å, dette var ingenting. Det spørs om jeg har gjort noe jeg har angret på. Valgerd var jo kjempekul. Men både Valgerd og Krekar er velkomne hos meg. Jeg gjorde ikke det for å være kjip mot dem i det hele tatt, sier Shabana Rehman, som forteller at hun også var velkommen hos mullah Krekar etter løfte-dramaet.
 
- Ja, jeg ble invitert på te hjemme hos ham, sier Rehman i TVNorge-programmet som ble spilt inn i fjor sommer.


Komiker Zahid Ali stiller seg derimot skeptisk til at Shabana skulle avlegge mullahen et te-besøk.

- Da kommer du aldri ut igjen derfra. Først er det te, så er det fryseboksen, sier Zahid Ali i «Firestjerners middag».

«Firestjerners middag» sendes på TVNorge mandager til torsdager klokken 19.30. Se Seoghør.nos TV-guide her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Blir stand-upstjerne i New York

Se Shabana Rehman snakke om Krekar-episoden her:


[obj:media:10969]Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer