- Mulig vi må bli venner med de som kjøper leiligheten

... for Eva Weel Skram er ikke ferdig med å drikke hvitvin på balkongen i den sjarmerende Grünerløkka-leiligheten.

MUSIKALSK HJEM: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen selger hva de karakteriserer som selve drømmeleiligheten - og på sosiale medier forteller Sogndalsartisten at hun og ektemannen har spilt inn søt musikk sammen i Grünerløkka-leiligheten. Foto: Andreas Fadum for Se og Hør // Privatmegleren Dyve & Partnere
MUSIKALSK HJEM: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen selger hva de karakteriserer som selve drømmeleiligheten - og på sosiale medier forteller Sogndalsartisten at hun og ektemannen har spilt inn søt musikk sammen i Grünerløkka-leiligheten. Foto: Andreas Fadum for Se og Hør // Privatmegleren Dyve & Partnere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eva Weel Skram (30) og ektemannen Thomas Stenersen (34) utgjør duoen «Eva & The Heartmaker», og har sjarmert det norske folk med fengende melodier og vakker, fløyelsmyk stemme. De har blant annet gjort suksess med platen «Traces of You», som ble utgitt i 2013, og deler av dette albumet ble spilt inn i parets leilighet på Grünerløkka i Oslo.

Nå forteller Eva Weel Skram på sosiale medier at hun og ektemannen skal selge leiligheten. I en bildekollasj hun har lagt ut på Instagram skriver hun følgende:

«Vi skal selge drømmeleiligheten vår på beste Løkka. Her har vi hatt så ufattelig mykje moro de siste 5 åra, og har til og med spillt inn en plate (Traces of You) i den eine stua der! Ps: enten må noken vi kjenner kjøpe, eller så må vi bli venner med dei som kjøper, for eg er egentlig ikkje helt ferdig med å drikke hvitvin på den balkongen, og å danse i stua med anlegget på full guffe!».

Leiligheten har en prisantydning på kroner 5 100 000. Se FINN-annonsen her.

MOTEBEVISST: Eva Weel Skram har fått mye skryt for sin kledelige rød løper-stil, og på soverommet henger flere av artistens antrekk - og ikke minst hennes mange skopar! Foto: Privatmegleren Dyve & Partnere
MOTEBEVISST: Eva Weel Skram har fått mye skryt for sin kledelige rød løper-stil, og på soverommet henger flere av artistens antrekk - og ikke minst hennes mange skopar! Foto: Privatmegleren Dyve & Partnere Vis mer

I januar i år ble Eva og Thomas foreldre til en liten gutt, og også da delte den flotte Sogndals-jenta den gledelige nyheten med sine følgere på Instagram:

«Det blei eit MÅNDAGSBARN! Han heter William, er såklart superkul, og vi er OVERLYKKELIGE», skrev hun til bildet av den nyfødte gutten.

Ble kjent under «Idol»-innspilling for 11 år siden

Eva og Thomas giftet seg i 2008, og hun har tidligere fortalt at de fant hverandre under innspillingen av «Idol» i 2005 - da hun var deltaker og han var bakgrunnsmusiker.

FLOTT EKTEPAR: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen fotografert på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FLOTT EKTEPAR: Eva Weel Skram og Thomas Stenersen fotografert på Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var nettopp i dette underholdningsprogrammet at Eva fra Sogndal ble kjent. Hun havnet på sjetteplass, bak sin gode venninne Tone Damli (28) fra Sogndal som kom på andreplass. Det var Jorun Stiansen (32) som stakk av med seieren.

- «Idol» føles som en evighet siden. Men det skjedde veldig mye bra, det var jo der jeg fant Thomas. Og dette er det aller beste som er kommet ut av «Idol», sa hun til VG i 2009.

Privatmegleren Dyve & Partnere har gitt Seoghør.no tillatelse til å bruke bildene fra annonsen.

LES OGSÅ: Eva Weel Skram åpnet opp om de tøffe tenårene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer