Tone Damli:

- Mulig vi har tatt oss litt vann over hodet

Dette er kjendisenes ferieplaner.

SOMMERFERIE: Vi har tatt en prat med kjendisene om deres ferieplaner. Video: Rød Løper. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien er i full gang, og etter to år med restriksjoner grunnet pandemien, er det mange som har tenkt seg til utlandet for første gang på lenge. I år er det imidlertid noe annet enn et virus som setter kjepper i hjulene for ferieturene.

Tusenvis av flyvninger har blitt kansellert på grunn av den pågående streiken til både SAS og flyteknikerne, og kjendiser som Stian Blipp (32) og Sara Emilie Tandberg (29) måtte gjøre store endringer i planene sine.

Likevel er det ikke alle som skal vende snuten mot varmere strøk for å feriere i år. Se og Hør har tatt en prat med en rekke kjendiser for å høre hva deres ferieplaner er.

Rammet av flykaos

Jan Thomas (55) og samboeren Harlem Alexander (35) er for øyeblikket på en romantisk tur til Mexico.

ELLE-festen: Jan Thomas og Harlem Alexander om festing og ferieplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Før turen kunne paret fortelle til Se og Hør at de gledet seg til å «pleie kjærligheten og være med hverandre».

Dessverre ble ikke starten på turen like avslappende som de hadde tenkt. På grunn av ulike beskjeder fra Lufthansa om reisen, mistet paret det første flyet sitt.

Heldigvis ordnet det seg og paret nyter nå solrike dager i Mexico.

En annen som også har blitt rammet av flykaoset er influenser Kristin Gjelsvik (35). Hun og sønnen Falk (2) har dratt ned til foreldrenes hus i Spania.

- Det er jo ikke det mest eksotiske, men det er så deilig å feriere et sted du er godt kjent. Det er jo nesten som en hytte, fortalte Gjelsvik til Se og Hør tidligere i sommer.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Turen gikk imidlertid ikke knirkefritt, men heldigvis skulle de til et varmt land hvor man ikke trenger mye klær.

Gjelsvik har nemlig delt på sin Instagram at to dager etter ankomsten i Spania er hun fortsatt uten koffert.

«Dag 2 uten koffert! Mangler alt. Når kan jeg dra på shopping på forsikringsselskapets regning?», skriver hun under et bilde av seg selv.

Mye tid i Norge

Mona Grudt (51) forteller til Se og Hør at hun gleder seg til å kunne leve som normalt i sommer.

NORGESFERIE: Mona Grudt skal feriere mye i Norge i sommer. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
NORGESFERIE: Mona Grudt skal feriere mye i Norge i sommer. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer

Videre avslører hun at hun skal tilbringe mye tid her hjemme i ferien.

- I år skal jeg først ha en uke i Spania hvor jeg er gjest i et bryllup, og deretter blir det et par uker på Sørlandet. Det er jo fint i Trøndelag altså, men noe mer stabilt vær lengre sør. Det blir nok en tur innom Kristiansand Dyrepark også, skal du se.

FORELSKET: Vi har tatt en prat med tidligere «Paradise Hotel»-profil Audun Sørseth om kjærligheten. Video: Rød Løper. Klipp: Luna Lea. Vis mer

Noen andre som også kommer til å tilbringe mye tid på Sørlandet fremover, er modell Kathrine Sørland (42). Hun er nemlig i gang med å bygge drømmehytta på Tvedestrand.

Til Se og Hør sier 42-åringen at hun i sommer gleder seg til «late sommerdager på terrassen med et glass iskald rosé og ikke gjøre en dritt».

- Ferie for meg er det motsatte av hverdag. Ferie er familie, late dager, sol og varme.

LEID HUS: Kathrine Sørland skal til Thailand med familien. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LEID HUS: Kathrine Sørland skal til Thailand med familien. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Sørland får krysse fingrene for at streiken gir seg, ettersom hun og familien har tenkt seg en tur til Thailand, hvor de har leid et hus sammen med et vennepar.

Ole Martin Alfsen (52) kan på sin side ta det med ro når det kommer til flykaoset - han har nemlig tenkt å feriere hjemme i Norge.

Kokken fra «4-stjerners middag» ser frem til en rolig sommer etter en svært hektisk vår med lansering av vin og skriving av en ny kokebok.

HEKTISK VÅR: Ole Martin Alfsen gleder seg til å slappe av i sommer. Foto: Berit Roald / NTB
HEKTISK VÅR: Ole Martin Alfsen gleder seg til å slappe av i sommer. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer

- Vi tar alltid turen til Sørlandet og Risør. Familien har en hytte her som vi er så heldige å få benytte en periode hver sommer. Utover det har vi ikke planlagt noe, men det kan se ut til at en kombinasjon av jobbreise med vinen og ferie med familien kan bli aktuelt iløpet av sommeren, forteller han til Se og Hør, og legger til at både Danmark og England er to av favorittreisemålene.

Se og Hør fikk også tatt en prat med Norges bidrag til Eurovision 2022, nemlig de bananspisende ulvene i gruppen Subwoolfer.

De gule ulvene var raske med å ramse opp hva de skulle i sommer:

- Det blir jetski, grilling, hyttetur, bålpanne, svaberg, og saltvann.

Det har lenge vært spekulert på hvem som befinner seg under de gule maskene. Til Se og Hør stiller de seg uforstående til alle spekulasjonene.

RYKTEFLOM: Spekulasjonene om hvem står bak Subwoolfer florerer. Vi har spurt ekspertene. Video/bilder: NRK / NTB / Lars Eivind Bones Vis mer

- Altså, vi skjønner ikke hvilke masker folk snakker om. Dette er Keith og Jim, og det har vi vært ærlige om hele veien, forteller de kryptisk.

- Vann over hodet

Tone Damli (34) er også en av kjendisene som har tenkt seg til utlandet i sommer. Til Se og Hør forteller hun at familien skal til Italia, hvor de skal reise rundt på togtur.

- Det er mulig at vi har tatt oss litt vann over hodet der med en pudding på et og et halvt år, fordi det kommer til å bli baluba. Jeg ser jo bare vinglasset, skinken, osten og pizzaen foran meg, så jeg tror det blir bra, forteller hun lattermildt.

FAMILIETUR: Tone Damli tar med seg hele familien til Italia. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/NTB
FAMILIETUR: Tone Damli tar med seg hele familien til Italia. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/NTB Vis mer

For Tix (29), som er nominert til årets programleder til Reality Awards, er ordet «ferie» fremmed.

- Ferie har jeg ikke. Det finnes ingen røde dager i kalenderen min! Det blir mye konserter og festivaler, kunne han fortelle til Se og Hør tidligere i sommer.

SOMMERPLANER: Vi tok en prat med Andreas «TIX» Haukeland om sommerplanene og gjensynet med Efendi. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea. Vis mer

Eventyrlystne Elisa Røtterud (42) har heller ingen planer om å ligge på latsiden i sommer. Hun skal nemlig holde seg aktiv ved å dra til et opplevelseshotell.

- I sommerferien skal jeg på Canvas Hotel og sykle, og så må jeg feite meg opp. Jeg må nemlig gå opp fem kilo til en ekspedisjon som jeg skal på til høsten.

UT PÅ TUR: Elisa Røtterud skal holde seg aktiv denne sommeren. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
UT PÅ TUR: Elisa Røtterud skal holde seg aktiv denne sommeren. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Røtterud vant årets sesong av «71 grader nord team» med partner Thomas Alsgaard (50). På spørsmål om det blir noe mer TV fremover, nøler hun litt før hun svarer:

- Vi får se!

LES OGSÅ: Privat feiring avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer