ALVORLIG BILULYKKE: Erica og Victoria Mongeon, også kjent som «Ikki-tvillingene», satt i en passasjerbil som ble truffet av en lastebil. Victoria greide seg bra, men Erica ligger nå i en medisinsk koma. Foto: All Over Press
ALVORLIG BILULYKKE: Erica og Victoria Mongeon, også kjent som «Ikki-tvillingene», satt i en passasjerbil som ble truffet av en lastebil. Victoria greide seg bra, men Erica ligger nå i en medisinsk koma. Foto: All Over PressVis mer

MTV-stjerner i alvorlig ulykke

- La oss alle be for søsteren min...

SEHER.NO:  Erica og Victoria Mongeon, også kjent som «Ikki-tvillingene» ble kjent gjennom MTVs realityparogram «A Double Shot at Love: With the Ikki Twins», hvor tvillingene forsøkte å finne seg kjærester. Men nå har de viktigere ting å tenke på.

Erica ligger nemlig i en medisinsk koma etter en alvorlig biluklykke.

Tvillingene Erica og Victoria var passasjerer i en Volkswagen Jetta, da bilen traff et bildekk som lå i veien og ble truffet av en lastebil da bilføreren forsøkte å rette opp bilen. Ulykken inntraff nær Bakersfield, California.

- Like etter ulykken følte begge seg bra. Erica hadde en kul i hodet, men ingen trodde det var noe farlig. Da de dro til sykehuset fant de ut at hun hadde inde blødninger i hodet. Derfor la legene henne i en medisinsk koma til kroppen hennes er sterk nok til å takle blødningene, sier tvillingenes representant Rick Brown til THG.

Søsteren Victoria ber alle instendig om å be for søsteren.

- Håper dere alle inkluderer søsteren min i bønnene deres. La oss be, skriver Victoria på sin Twitter-side.

Planen er at Erica skal vekkes opp fra komaen på fredag, så skal legene vurdere situasjonen på nytt. Det er forventet at hun skal overleve.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: En drept da Mileys buss veltet