<strong>KLARE FOR BRYLLUP:</strong> «Teen Mom»-stjernene Catelynn Lowell (19) og Tyler Baltierra (21) har bestemt seg for å gifte seg i juli. Foto: All Over Press
KLARE FOR BRYLLUP: «Teen Mom»-stjernene Catelynn Lowell (19) og Tyler Baltierra (21) har bestemt seg for å gifte seg i juli. Foto: All Over Press Vis mer

MTV-stjernene gifter seg

Ber Twitter-fansen om hjelp til bryllupet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det unge paret Catelynn Lowell (19) og Tyler Baltierra (21) har blitt kjendiser i USA gjennom MTV-serien «Teen Mom», som følger livet til Catelynn og flere andre jenter som har opplevd å bli mamma som tenåringer.

Serien sendes også på den norske utgaven av MTV.

Paret har fått mye kritikk fra TV-seere, som blant annet at de kun er opptatt av å bli berømte.

Men nå vil det unge kjæresteparet ifølge Us Weekly vise at de er seriøse, ved å gifte seg.

Etter at de tidligere utsatte bryllupsplanene for å fullføre videregående, avslører nå Catelynn på sin Twitter-side at vielsen blir den 15. juli 2012.

- Vi ønsker å ha det i California. Han ønsker å være på en klippe, med masse blomster rundt, har hun tidligere sagt til Us Weekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter krangel med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer