MTV-stjerne (21) funnet død

Bilen funnet i et dypt gjørmehull.

FUNNET I GJØRMEHULL: Gandees bil ble funnet i et dypt gjørmehull. I bilen ble også Gandees onkel, David Gandee, samt kameraten Donald Rupert Myers funnet omkomne. TMZ skriver at den sannsynlige dødsårsaken er eksosforgiftning. Foto: Reuters
FUNNET I GJØRMEHULL: Gandees bil ble funnet i et dypt gjørmehull. I bilen ble også Gandees onkel, David Gandee, samt kameraten Donald Rupert Myers funnet omkomne. TMZ skriver at den sannsynlige dødsårsaken er eksosforgiftning. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske realitystjernen Shain Gandee (21) ble mandag morgen lokal tid funnet død i sin egen bil i West Virginia. Det melder nettstedet TMZ.com.

Gandee, som er en del av MTV-serien «Buckwild», ble funnet 31 timer etter at han ble meldt savnet.

Bilen, en 1984-modell Ford Bronco, skal ha blitt funnet i et dypt gjørmehull. Inne i kjøretøyet ble også Gandees onkel, David Gandee, samt kameraten Donald Rupert Myers funnet omkomne.

TMZ skriver at sannsynlig dødsårsak er eksosforgiftning.

Seriens produsenter skal ha tatt nyheten om den tragiske ulykken svært tungt.

«Vi er sjokkerte og triste over den forferdelige nyheten om Shain Gandee, og de andre som var involvert i den tragiske ulykken. Vi venter på mer informasjon, men på dette tidspunktet tenker vi kun på Gandee-familien og deres venner. Våre tanker og bønner er med dem. Shain hadde en tiltrekkende personlighet, med en lidenskap for livet som rørte alle som møtte ham. Vi vil savne ham dypt», heter det i en melding fra MTV.

En talsperson for serien «Buckwild» har også gått ut og sagt at innspillingen av serien er stoppet.

I reality-serien følger kameraene ni unge voksne på stedene Sissonville og Charleston i West Virginia, som elsker livet på små tettsteder, og har sine egne unike måter å hygge seg på, uten de samme mulighetene byfolk har.

Gandee var kjent som en av seriens sprøeste og livlige personer.

LES OGSÅ: Heidi Klum reddet sønnen fra å drukne
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer