- MTV i krisemodus da de hørte om babyen

Nå skjuler Snooki magen for å få betalt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) har blitt verdensberømt gjennom den skandaløse TV-serien «Jersey Shore», som en del av gjengen med partyglade italiensk-amerikanere.

Snooki har sjokkert seerne både med sitt store alkoholinntak, gjentatt blotting på dansegulvet og flere arrestasjoner. Det overrasket derfor mange da det i forrige uke ble kjent at realitystjernen venter barn. Den lille festløven roet seg betraktelig ned etter at hun ble sammen med kjæresten Jionni LaValle, og Polizzi erklærte tidlig at hun elsket ham og ønsket seg barn.

Men selv om hun skal være overlykkelig over svangerskapet nekter Snooki å bekrefte babynyheten. Hun vil nemlig tjene penger på historien og har prøvd å selge den til flere amerikanske medier. US magazine skal ha kjøpt historien, og nå må Snooki holde graviditeten hemmelig før de publiserer nyheten.

Nicole og bestevenninnen og kollegaen Jenni «Jwoww» Farley har nå fått sin egen realityserie og da de to nylig gikk tur med hundene sine, prøvde Snooki å skjule magen med sin store veske.

- Hun bærer store vesker foran seg for å skjule magen, sier en kilde til New York Post.

Babynyheten skal derfor ha kommet som en ubehagelig overraskelse på TV-kanalen MTV, som står bak serien. De frykter nå at det ikke vil bli mulig å få Snooki til å feste foran kamera slik de ønsker.

- MTV gikk inn i krisemodus da de hørte om babyen. De prøver å holde det hemmelig fordi det vil påvirke hva de kan gjøre under innspillingen, sier kilden til New York Post.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg håper hun spontanaborterer    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer