MYE Å BÆRE PÅ: Det tidliger Atomic Kitten-medlemmet har virkelig fått kjenne på bivirkningene av å ha fått fire barn. Nå skal hun brystopereres på TV. Foto: All Over Press
MYE Å BÆRE PÅ: Det tidliger Atomic Kitten-medlemmet har virkelig fått kjenne på bivirkningene av å ha fått fire barn. Nå skal hun brystopereres på TV. Foto: All Over PressVis mer

MTV betaler for operasjonene hennes!

Men noe måtte TV-kanalen si nei til...

SEHER.NO: Den fallerte pop-stjernen Kerry Katona (27) fra "Atomic Kitten", går nye veier for å få tilbake kroppen sin.

I forbindelse med hennes nye realityshow "Whole Again" skal det tidligere Atomic Kittens-medlemmet filmes under sin brystreduksjonsoperasjon, melder Daily Mail.

Det er MTV som har foreslått å betale og filme operasjonen, da Kerry selv ikke har råd til å dekke den. Hun måtte nemlig erklære seg konkurs etter at hun ikke klarte å tilbakebetale over 4 millioner kroner i skatt.

Eks-popstjernen planla i utgangspunktet å bruke ca. 165.000 kroner på operasjoner på kroppen sin og drømmen hennes er å gå ned fra størrelse 14 til en størrelse 8, står det i avisen.

Men noen av operasjonene måtte MTV avslå og betale for.

- Kerry kom til oss med en lang shoppingliste over planlagte operasjoner, og noen måtte vi si nei til, forteller en kilde i TV-selskapet.

Brunetten, som har slitt med narkotikaproblemer og depresjoner sier at i tillegg til en laserbehandling for reduksjon av strekkmerker planlegger hun også fettsuging av mage, hofte og rompe.

- Etter fire barn trenger jeg det, sammen med en brystreduksjon, sier Kerry, som for tiden kan skilte med en dobbel G i BH-størrelse.

- Uten BH når brystvortene mine føttene, jeg vill heller være en dobbel D, legger hun til.

Tidligere har hun og kjæresten Mark Croft (38) latt MTV filme fødselen til deres sønn Max i anledningen realityshowet hennes "After Birth".

Har du et kjendistips? Send det til Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Betaler 150.000 for ny kropp.