TIL QUART? Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee og Vince Neil fra Mötley Crüe skal være aktuelle for årets Quartfestival.
TIL QUART? Mick Mars, Nikki Sixx, Tommy Lee og Vince Neil fra Mötley Crüe skal være aktuelle for årets Quartfestival.Vis mer

Mötley Crüe til Quart-festivalen?

Onsdag blir årets første Quart-headliner offentliggjort.

SEHER.NO: - Det som slippes er ett stort band og en pakke i tillegg sier Quartsjef Arild Buli til Aftenbladet.no.

Onsdag slippes Quarts første headliner, og ifølge kilder nettstedet har vært i kontakt med er det mye som tyder på at det blir velutrustede Tommy Lees rockeband Mötley Crüe og samarbeidsprosjektet Crüe Fest.

Crüe Fest er en pakke band med tilknytning til de fire medlemmene i Mötley Crüe. I sommer reiste prosjektet Amerika rundt og holdt flere titalls konserter. Neste år er det Europa som står på plakaten, og mye tyder på at Quartfestivalen kan bli et av rockebandets stoppesteder.

- Da må vi i tilfelle booke dem sammen med Crüe Fest. Det er en pakke som skal på turné neste år, og bandene som er med er blant andre Trapt, Papa Roach og Sixx Am, som er bassist Nikki Sixx' soloprosjekt, sier festivalens nye bookingmedarbeider Tom Zutaut.

Zutaut har vært manager for Mötley Crüe og får æren for å ha oppdaget dem i 1982. Han har også gode forbindelser med plateaktuelle Guns N' Roses.

Ifølge Quartens hjemmesider skal bandet frontfigur selv komme for å presentere seg. Aftenbladet.no tror det kan bety at vokalist Vince Neil kommer, da han skal opptre på Sentrum Scene i Oslo 13. desember.

LES OGSÅ: Skjerfet skjulte Axls hemmelighet

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no