Märthas engleskole ble tatt av stormen

Foredraget «Hvordan stå i stormen» måtte gi tapt for værgudene.

I HARDT VÆR: Arrangørene av engleskole-fordraget «Hvordan stå i stormen» i Stavanger måtte avlyse arrangementet i Stavanger fredag på grunn av storm. Foto: NTB scanpix
I HARDT VÆR: Arrangørene av engleskole-fordraget «Hvordan stå i stormen» i Stavanger måtte avlyse arrangementet i Stavanger fredag på grunn av storm. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MÅTTE AVLYSE: Prinsesse Märta Louises engleskole måtte avlyse foredraget i Stavanger som følge av stormen i Sør-Norge.
MÅTTE AVLYSE: Prinsesse Märta Louises engleskole måtte avlyse foredraget i Stavanger som følge av stormen i Sør-Norge. Vis mer

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) gjør sammen med sin forretningspartner Elisabeth Nordeng stor suksess med sin engleskole.

For tiden reiser de blant annet rundt med foredraget «Hvordan stå i stormen» og fredag skulle de etter planen til Stavanger for å tale under konferansen «Kvinner i tiden».

Men det besøket ble avlyst som følge av stormen som det siste døgnet har herjet på Sørlandet og Vestlandet.

«Foredraget "Hvordan stå i stormen" som vi skulle holde i Stavanger på konferansen "Kvinner i tiden", ble tatt av stormen i dag. Kansellerte fly, vind og flom. Etter en dag på Gardermoen, vender vi snuten hjemover. Lei oss at vi ikke fikk muligheten til å dele dagen med dere», skriver skolen i en melding på sin Facebookside.

I oktober var prinsessen heldigere med været, da hun sammen med Elisabeth Nordeng gjennomførte en meditasjonsseanse i kontorene til arkitektfirmaet Snøhetta.

LES OGSÅ: Lei av å være i skyggen av Märtha

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer