- Märtha og Haakons datter heter Lene Alexandra

Alt gikk ikke helt etter planen da årets «Paradise Hotel»-deltakere skulle bryne seg på kongefamilien. Se video!

SEOGHØR.NO: Deltagerne i TV3-serien er godt vant til intriger, taktiske spilling og fuktige fester på TV-skjermen, men kunnskapene om landets kongefamilie står det dårligere til med.

Det beviser gjengen i mandagens episode, når de blant annet blir spurt hvem som er landets monark.

- Kongen av Norge heter Carl Gustaf, sier deltageren Nina Martnes (25), uten å innse at hun har nevnt navnet på kongen av Sverige.

Bedre går det ikke med Jonas Malvik Ulseth (20) når han prøver å forklare slektsforholdene i kronprinsfamilien.

FAKTAFEIL: I 2011 bommet Paradise Hotel-deltagerne stygt i bildequiz, da de forvekslet den norske krigshelten Max Manus med både revolusjonslederen Che Guevara og diktatoren Pol Pot. Foto: TV3
FAKTAFEIL: I 2011 bommet Paradise Hotel-deltagerne stygt i bildequiz, da de forvekslet den norske krigshelten Max Manus med både revolusjonslederen Che Guevara og diktatoren Pol Pot. Foto: TV3 Vis mer

Han tar både feil av kronprinsesse Mette-Marit (42) og prinsesse Märtha Louise (44),  og husker ikke rett navn på prinsesse Ingrid Alexandra (12).

- Märtha og Haakon har en datter, som heter Lene Alexandra, sier han alvorlig.

Se video øverst i saken!

Forvekslet Max Manus med Fidel Castro

Dette er ikke første gangen «Paradise Hotel» deltagere har vakt oppsikt med manglende faktakunnskaper.

I 2011 forvekslet deltagerne Christina Strandskogen og Joachim C. Bekkevold den norske krigshelten Max Manus med revolusjonslederen Fidel Castro.

Trodde hovedstaden i Tyskland var «Germany»

Og året etter fikk modellen Iselin MIchelsen mye oppmerksomhet, da hun trodde at hovedstaden i Tyskland heter «Germany».

- Da det gjaldt spørsmålet om hovedstaden i Tyskland, visste jeg egentlig hva svaret er, men det var Tommy (en av Iselins Paradise-kolleger, Tommy Steinslien, red.anm) som begynte å snakke om «Germany» og da husket jeg at jeg hadde hørt det før. Så da spurte jeg om det var rett.

- Men jeg hadde kommet på det, hvis jeg hadde tenkt meg litt mer om, unnskyldte hun seg etter fadesen til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag kl. 22.30.

BOMMERT: Tidligere Paradise-deltager Iselin Michelsen ble flau etter å ha spurt om hovedstaden i Tyskland heter «Germany». Foto: TV3
BOMMERT: Tidligere Paradise-deltager Iselin Michelsen ble flau etter å ha spurt om hovedstaden i Tyskland heter «Germany». Foto: TV3 Vis mer

 

LES OGSÅ: - Brystene forsvant helt da jeg begynte å trene