GIFTER SEG: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen gifter seg i Nordberg kirke 31. mai. Se og Hør traff paret på Betsson Orange Carpet i Manchester hvor de fortalte om bryllupsplanene. Foto: Espen Solli
GIFTER SEG: John Arne Riise og Louise Angelica Markussen gifter seg i Nordberg kirke 31. mai. Se og Hør traff paret på Betsson Orange Carpet i Manchester hvor de fortalte om bryllupsplanene. Foto: Espen SolliVis mer

Märtha og Ari er invitert

- Hun skal få sitt prinsesse-bryl­lup. Og vi kommer ikke til å spare på noe, sier John Arne Riise, som til og med har invitert kongelige.

SEOGHØR.NO: Det blir kirkebryllup på Fulham-stjerne John Arne Riise (33) og hans utkårede Louise Angelica Markussen (23) når de sier ja til hverandre i Nordberg kirke i Oslo.

Festen blir holdt på kjendishotellet The Theif på Tjuvholmen – og bryllupsnatten tilbringes på hotellets Oslo suite.

Reisesak fra hotellet "The Thief" på Tjuvholmen. Fra omgivelsene. Foto: Se og Hør
Reisesak fra hotellet "The Thief" på Tjuvholmen. Fra omgivelsene. Foto: Se og Hør Vis mer

– Det er jeg som er den heldige! Min drøm er at Louise skal huske bryllupet som sin beste dag noensin­ne! Hun skal få sitt prinsesse-bryl­lup. Og vi kommer ikke til å spare på noe, sier fotballproff John Arne til Se og Hør, og tar et godt tak rundt sin kommende kone når vi møter dem på Betssons Orange Carpet-fest i Manchester i England.

Riise – som er stor fan av tatoveringer har fra før av tatovert forlovedens navn på kroppen. Når de gifter seg har han planlagt å utvide den.

-Da skal jeg fylle på med to ringer og bryllupsdatoen, sier han til Se og Hør.

Premiere på Harald Zwart's "Skyggejegerne" i Fredrikstad, Ari Behn og Märtha Foto: Tor Lindseth
Premiere på Harald Zwart's "Skyggejegerne" i Fredrikstad, Ari Behn og Märtha Foto: Tor Lindseth Vis mer

Riise har invitert flere kjente gjester i bryllupet – blant andre landslagskaptein og lagkamerat i Fulham, Brede Hangeland (32), og Liverpool-kaptein Steven Gerrard (33) – og prinsesse Märtha Louise (42) og ektemannen Ari Behn (41). De er blitt gode venner, og feiret 17. mai sammen i London.

Les alt om Riises bryllupsplaner i Se og Hør Weekend.