Märtha Louise:

Märtha Louise trosset smertene for jobbreise

Prinsessen ble fraktet rundt i rullestol på flyplassen.

ARBEIDSJERN: Det er kun to uker siden prinsesse Märtha Louise brakk foten, men det stopper ikke henne fra å jobbe. Her avbildet i Bergen i slutten av august. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
ARBEIDSJERN: Det er kun to uker siden prinsesse Märtha Louise brakk foten, men det stopper ikke henne fra å jobbe. Her avbildet i Bergen i slutten av august. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For to uker siden brakk prinsesse Märtha Louise (46) foten da hun falt av hesteryggen under Oslo Horse Show.

Prinsessen falt av under en brå sving på vei mot et hinder. Hendelsen har hun delt via en videosnutt på Instagram, der hun også har lagt ved et bilde av sin egen fot med gips.

Torsdag delte Märtha Louise nok et bilde på det sosiale mediet, der hennes forretningspartner i selvutviklingskonseptet Soulspring, Elisabeth Nordeng, triller henne i en rullestol.

«Så fikk jeg erfare hvordan det er å sitte i rullestol også», skriver hun.

Bildet er tilsynelatende tatt på flyplassen i forbindelse med en forretningsreise til Spania. Det skriver duoen i et annet bilde på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Så fikk jeg erfare hvordan det er å sitte i rullestol også. #interessant #kvinnekraft #nyerfaring #soulspring

Et innlegg delt av Märtha Louise (@martha_louise123)

Comeback

Personlig assistent for prinsessen, Carina Scheele Carlsen uttalte overfor Seoghør.no at det gikk bra med henne etter ulykken på hesteryggen, til tross for en brukket fot.

- Det går bra med prinsessen, men hun kan ikke delta i resten av konkurransen, sa Scheele Carlsen i midten av oktober.

Märthas deltakelse i Oslo Horse Show var hennes første deltakelse i en internasjonal konkurranse siden hun la opp for 17 år siden.

Saken fortsetter nedenfor.

Dronning Sonja (80) og kong Harald (80) var begge blant tilskuerne, og heiet på datteren da hun red inn til tredjeplass første dagen.

Prinsessen begynte med riding allerede som åtteåring, og var på et høyt nivå i sprangridning i mange år og fikk gode plasseringer i flere internasjonale mesterskap før hun la opp for 16 år siden.

Saken fortsetter nedenfor.

I SMERTER: Prinsessen måtte leie hesten av banen etter at hun falt av hesteryggen og brakk foten for to uker siden. Foto: Andreas Fadum
I SMERTER: Prinsessen måtte leie hesten av banen etter at hun falt av hesteryggen og brakk foten for to uker siden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

I mors fotspor

I senere tid har også Märthas døtre, Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9) gått i sine mors fotspor.

De driver alle med den krevende grenen «voltige» i Lommedalen Ride- og kjøreklubb. Grenen er en blanding av turn og dans på en hest mens den er i bevegelse.

Under fjorårets Oslo Horse show opptrådte alle tre søstrene i denne grenen.

Den gang var Leah utkledd som Wendy fra Peter Pan, og underveis lå hun strak over skuldrene til to av teammedlemmene på hesten.

Saken fortsetter nedenfor.

AKROBATIKK PÅ HESTERYGGEN: Leah Isadora Behn viste frem akrobatiske kunster under fjorårets Oslo Horse Show. Foto: NTB scanpix
AKROBATIKK PÅ HESTERYGGEN: Leah Isadora Behn viste frem akrobatiske kunster under fjorårets Oslo Horse Show. Foto: NTB scanpix Vis mer

Søndag deltok 12-åringen på ponnigaloppen under hestestevnet, der hun vant konkurransen med ponnien «Freud».

En stolt Märtha delte flere bilder på Instagram av datteren på hesteryggen, med følgende tekst:

«Noen gjør det bra i familien uten å brekke beinet i #kohs. Leah vant ponnigaloppen søndag på verdens beste Freud.»

LES OGSÅ: Ble konge for en dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer