Märtha Louise:

Märtha Louise har kastet krykkene

Knappe tre måneder etter hun falt av hesten er prinsesse Märtha Louise tilbake på bena.

TILBAKE PÅ HESTEN: Prinsesse Märtha Louise har kastet krykkene og er tilbake på hesteryggen. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE PÅ HESTEN: Prinsesse Märtha Louise har kastet krykkene og er tilbake på hesteryggen. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Under Oslo Horse Show i oktober, ramlet prinsesse Märtha Louise (46) av hesteryggen og brakk foten.

De siste månedene har prinsessen hoppet rundt på krykker, men mandag delte hun den glade nyheten om at hun er tilbake på hesteryggen, knappe tre måneder etter bruddet.

Det gjorde hun ved å dele en video på sin Instagram-profil, hvor hun rir på hesten sin, Carsall.

- Endelig er krykkene borte. Og jeg er tilbake på fantastiske Carsall for første gang siden jeg brakk foten, skriver hun, etterfulgt av emnetaggen «hest er best».

46-åringen har i underkant av 30 tusen følgere på Instagram, og flere av dem har tatt til kommentarfeltet for å uttrykke sin glede på prinsessens vegne.

- Lykke til. Ta det rolig nå, skriver en, mens en annen skriver at det er godt å se Märtha tilbake på hesten.

Ute av konkurransen

Det var under en brå sving på vei inn til et hinder at prinsessen endte med å falle av hesten. Senere samme kveld delte hun på sin Instagram-profil at fallet resulterte i et brukket ben.

- Så Carsall hoppet sååå fint i dag, men han svinger jo så brått så jeg falt av i svingen. Og brakk et ben i foten. Ja ja. Veldig leit for jeg hadde gledet meg så veldig til å ri videre i helgen, skrev Märtha Louise under et bilde av sin egen fot med gips.

Personlig assistent for Märtha Louise, Carina Scheele Carlsen bekreftet overfor Se og Hør at fallet resulterte i et brudd, men at det gikk bra med prinsessen, til tross for at hun var ute av resten av konkurransen.

- Det går bra med prinsessen, men hun kan ikke delta i resten av konkurransen, sa Scheele Carlsen til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

FEIRER: Kronprins Håkon og Prinsesse Märtha Louise taler til Kong Harald og dronning Sonja under gallamiddagen på Slottet i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Video: NTB Scanpix Vis mer

Tilbake på jobb

En drøy måned etter ulykken var Märtha tilbake på jobb, men måtte benytte seg av krykker.

Hun var nemlig til stede ved markeringen av 100-årsjubileet til den første foreningen for hørselshemmede i Norge, som fant sted på Rådhuset i Oslo i november.

Den folkekjære prinsessen så ut til å takle utfordringene på strak arm der hun humpet seg inn i Rådhuset på et par krykker, og smilet satt løst hos Märtha.

Slottet hadde i forkant antydet at det kom til å ta litt tid å gå opp trappa på Rådhuset, men hun raste opp tappa.

- Du raser jo opp trappa som en sprinter?

- Synes du det? Takk, svarte Märtha til Se og Hør og lo.

LES OGSÅ: Venter kongelig baby ett år etter spontanaborten​​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer