Märtha fortviler over hekse-stempelet

- Det er aldri noe som er 100 prosent sant av det som står om meg, sier prinsesse Märtha Louise.

ENGLESKOLE-GRÜNDERNE: Elisabeth Sandøy og prinsesse Märha Louise har ifølge Dagbladet latt seg intervjue av magasinet Medium som kommer ut torsdag. Foto: SCANPIX
ENGLESKOLE-GRÜNDERNE: Elisabeth Sandøy og prinsesse Märha Louise har ifølge Dagbladet latt seg intervjue av magasinet Medium som kommer ut torsdag. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise (39) har fått mye oppmerksomhet etter at hun startet Engleskolen og begynte å snakke åpent om sin alternative tro.

Og nå forteller prinsessen ifølge Dagbladet til magasinet Medium at det ikke alltid er lett å forholde seg til alt som blir skrevet om henne.

- Det er aldri noe som er 100 prosent sant av det som står om meg. Jeg har vokst opp slik. Det som er trist, er at det går et hakk videre i utlandet. Der er vi eksorsister, hekser og jeg vet ikke hva. Vi må hele tiden ta bort og si: «Nei, slik er det ikke. Vi jobber med engler, ikke med...,» sier prinsessen ifølge Dagbladet til magasinet.

I november besøkte 39-åringen programmet «Den andre siden» hvor hun fortalte hvordan det gikk opp for henne at møtet med englene var noe hun ville fordype seg i.

- Jeg hadde en periode i livet der jeg prøvde å være normal, jeg ville være a4 og passe inn i det samfunnet jeg er skapt inn i. Men jeg følte meg enormt ensom, hvem var jeg i dette? Uansett hvor jeg var, var det bare tomt. Utrolig tomt, sa prinsessen i programmet. 

Her hjemme har religionshistoriker Hanne Nabintu Herland vært en av dem som har gått langt i sin kritikk av prinsessen.

- Som heks i dagens Norge må hun frasi seg sin prinsessetittel, sa Nabintu Herland i høst til TV 2.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Holder engletale i Danmark