SLÅR TILBAKE: - Jeg er ikke homofob, og jeg ville aldri finne på å støte homoseksuelle, sier Mr. T selv om anklagene. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: - Jeg er ikke homofob, og jeg ville aldri finne på å støte homoseksuelle, sier Mr. T selv om anklagene. Foto: All Over PressVis mer

Mr.T anklages for homohets

Ufrivillig tilbake i rampelyset hvor han henges ut som homofob.

SEHER.NO: 80-tallshelten Mr.T (56) har kommet hisset på seg britiske og amerikanske homse, etter at han medvirket i en reklamefilm for Snickers hvor han angriper en lettere feminin mosjonist.

I reklamen skjeller en sjokolade-bevepnet Mr.T ut en ikke spesielt macho power-walker (mosjonerende kappgjenger, red.anm) på grunn av at mannen "ikke løper ordentig".

Se reklamefilmen med Mr.T nederst i saken!
- Du er en skam for den mannlige rase, det er tid for å løpe som en ekte mann! roper Mr.T før han angriper mannen som er på treningstur med peanøttsjokolade og avslutter med slagordet 'Get some nuts!'.

Reklamefilmen har fått homoorganisasjonene i USA og Storbritannia til å se rødt, da de mener at 80-tallshelten beskylder homofile for hverken å være ekte menn eller være utstyrt med testikler, skriver Ekstrabladet.

Mr. T sier nå at han aldri ville deltatt i reklamefilmen dersom han følte at den var diskriminerende på noen måte eller hadde trodd at den ville støte noen.- Jeg er ikke homofob, og jeg ville aldri finne på å støte homoseksuelle, sier han.

Mr. T gjorde suksess i rollen som B.A. Baracus i tv-serien A-Team på 80-tallet, og huskes også av mange som Rockey Balboas motstander i Rocky III. Siden har han vært livvakt for blant andre Michael Jackson.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

Se den kontroversilelle Mr. T-reklamen her: