OVER OG UT: Etter en tøff tid, har Demi Moore lagt ekteskapsbruddet med Ashton Kutcher bak seg. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT: Etter en tøff tid, har Demi Moore lagt ekteskapsbruddet med Ashton Kutcher bak seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

«@MrsKutcher» ble «@justdemi»

Demi Moore gir eks-mannen klar beskjed, og bytter Twitter-navn.

Publisert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Demi Moore (49) har hatt en tøff tid etter at ekteskapet til filmstjerne-kollegaen Ashton Kutcher røk på grunn av utroskapsanklager.

Til tross for at Ashton blitt koblet til flere kvinner etter bruddet - blant annet sin tidligere «That 70's show»-kollega Mila Kunis - har Demi imidlertid beholdt kallenavnet «@MrsKutcher» på sin populære Twitter-side.

Men nå ser det ut til at Demi - som ble innlagt til behandling på avvenningsklinikk etter bruddet med Kutcher - vil fjerne alle spor av eks-mannen fra sitt liv.

49-åringen har nå byttet kallenavn på Twitter fra «@MrsKutcher» til «@justdemi» (bare Demi).

- Det var så vanskelig å finne et navn som var både lekent og tilgjengelig. Så for øyeblikket vil det være @justdemi, skrev hun på Twitter i forbindelse med navneskiftet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi Moore gjorde comeback på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer