EN HJELPENDE HÅND: Rowan Atkinson gjør alt han kan for å hjelpe sin kjære datter Lily å oppfylle popstjernedrømmen. Her med ekskona Sunetra Sastry.  Foto: NTB scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Rowan Atkinson gjør alt han kan for å hjelpe sin kjære datter Lily å oppfylle popstjernedrømmen. Her med ekskona Sunetra Sastry. Foto: NTB scanpixVis mer

«Mr. Bean» vil gjøre datteren til popstjerne

Rowan Atkinson punget ut 200.000 kroner for at datteren Lily skal få oppfylt drømmen.

SEOGHØR.NO: I 2014 ble det kjent at Rowan Atkinson (60) - som er kjent fra TV-serien om «Mr. Bean» - hadde forlatt sin kone gjennom 25 år til fordel for en ny kvinne.

60-åringen hadde forelsket seg i den 28 år yngre skuespillerkollegaen Louise Ford (32).

Selv om Rowan og Sunetra Sastry ikke lenger er et par, er «Sorte Orm»-stjernen fremdeles svært involvert i livene til sønnen Benjamin (22) og datteren Lily (20). 

Alt for barna

Ifølge The Sun gjør nemlig skuespilleren alt for sine barn, og nylig betalte han over 200.000 kroner for å hjelpe datteren med å oppfylle sin store drøm om å bli popstjerne. 

UNG SKJØNNHET: Rowan Atkinson er tydelig stolt av sin vakre datter Lily.  Foto: NTB scanpix
UNG SKJØNNHET: Rowan Atkinson er tydelig stolt av sin vakre datter Lily. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han betalte omkring 130.000 kroner for datterens musikkvideo og 80.000 kroner for bilder og dansetimer, skriver nettsiden. 

20 år gamle Lily ønsker å bli en kjent sangstjerne, men hittil har hun kun holdt noen få opptredener på noen mindre konsertscener i London. 

- Lilys store drøm er å bli popstjerne, og nå gjør faren hennes alt for å hjelpe henne. Begge foreldrene har erfaring fra underholdningsbransjen, så de er veldig støttende, sier en kilde til The Sun

Fredelig brudd

Den britiske skuespilleren har nok ikke noe imot å hjelpe barna sine økonomisk. Selv har han nemlig en formue på over 700 millioner kroner. 

Ifølge Daily Mail skal han og ekskona ha klart å bli enige om det finansielle delene av skilsmissen i en forsonlig tone da de gikk hver til sitt. 

- Rowan har ordnet opp i den framtidige økonomien til familien for lenge siden. Selve skilsmissen tok tid å få på plass, men nå er alle lykkelige over å kunne gå videre, sier en kilde nær skuespilleren til The Sun.

TV-STJERNE: Rowan Atkinson er kjent for sine mange morsomme roller, blant annet som karakteren «Mr. Bean». Foto: NTB scanpix
TV-STJERNE: Rowan Atkinson er kjent for sine mange morsomme roller, blant annet som karakteren «Mr. Bean». Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ble skilt på ett minutt