«Sommerhytta»:

Mottok trist budskap: - Takknemlige

Måtte forlate innspillingen i uke tre.

MÅTTE ERSTATTES: Lars Jørgensen og Lise Sakariassen måtte forlate innspillingen i uke tre, og ble byttet ut med vikarer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MÅTTE ERSTATTES: Lars Jørgensen og Lise Sakariassen måtte forlate innspillingen i uke tre, og ble byttet ut med vikarer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått fire uker siden TV 2-suksessen «Sommerhytta» hadde premiere, og årets par har vært i full sving med hyttebyggingen.

Denne uken er det duket for baderomsuke på Nes Strandhager - noe som betyr at deltakerne skal få bryne seg på flislegging, fuging og våtromsinteriør.

Et av parene er imidlertid ikke å se.

Forrige uke måtte nemlig Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27) reise hjem, etter at de fikk melding om et dødsfall i nær familie.

Dødsfall

Forrige uke ble de erstattet av vikarer, etter at de måtte forlate innspillingen midt i uken. Den gang var det soverom som sto i fokus.

- Vi opplevde dessverre et dødsfall i nær familie i uke tre av innspillingen. Dette kom plutselig, og vi var nødt til å forlate «Sommerhytta» for å være sammen med våre nærmeste, sier de, og fortsetter:

- Da vi reiste var vi usikre på om vi ville komme tilbake. Etter samtaler oss imellom, og med familie, kom vi frem til at det beste for oss var å returnere og gjenoppta arbeidet.

Paret kjenner de to vikarene, Eline Øyri og Kent Olav Hovstein Nordby, godt gjennom studier, og overfor Se og Hør forteller de at de ikke hadde noe problem med å stole på erstatterne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.