«Sommerhytta»:

Mottok trist budskap: - Takknemlige

Måtte forlate innspillingen i uke tre.

MÅTTE ERSTATTES: Lars Jørgensen og Lise Sakariassen måtte forlate innspillingen i uke tre, og ble byttet ut med vikarer. Foto: Morten Eik / Se og Hør
MÅTTE ERSTATTES: Lars Jørgensen og Lise Sakariassen måtte forlate innspillingen i uke tre, og ble byttet ut med vikarer. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått fire uker siden TV 2-suksessen «Sommerhytta» hadde premiere, og årets par har vært i full sving med hyttebyggingen.

Denne uken er det duket for baderomsuke på Nes Strandhager - noe som betyr at deltakerne skal få bryne seg på flislegging, fuging og våtromsinteriør.

Et av parene er imidlertid ikke å se.

Forrige uke måtte nemlig Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27) reise hjem, etter at de fikk melding om et dødsfall i nær familie.

«SOMMERHYTTA»: Lise Sakariassen ble skikkelig skuffet da dette skjedde. Video: TV 2 Vis mer

Dødsfall

Forrige uke ble de erstattet av vikarer, etter at de måtte forlate innspillingen midt i uken. Den gang var det soverom som sto i fokus.

- Vi opplevde dessverre et dødsfall i nær familie i uke tre av innspillingen. Dette kom plutselig, og vi var nødt til å forlate «Sommerhytta» for å være sammen med våre nærmeste, sier de, og fortsetter:

- Da vi reiste var vi usikre på om vi ville komme tilbake. Etter samtaler oss imellom, og med familie, kom vi frem til at det beste for oss var å returnere og gjenoppta arbeidet.

BARN«Sommerhytta»-paret Lina og Eldan planlegger å få barn i nærmeste fremtid. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Paret kjenner de to vikarene, Eline Øyri og Kent Olav Hovstein Nordby, godt gjennom studier, og overfor Se og Hør forteller de at de ikke hadde noe problem med å stole på erstatterne.

- Den uken var det andre tanker som fylte mer enn det som foregikk på hytta, og vi tenkte dermed ikke så mye på alt som foregikk på Nes. Kent Olav og Eline er flinke, løsningsorienterte og kjenner hverandre godt fra før. De er to stykker vi stoler på, så det var ikke vanskelig å gi fra seg ansvaret til dem.

BLØR: Det er ikke alt som går planlagt for Eldan Naftaly Nysveen på «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Takknemlige

Det er ingen hemmelighet at det er tøft arbeid å pusse opp et bad, og kanskje spesielt hardt når man skal bygge det helt fra bunnen av.

Sakariassen legger ikke skjul på at alle ukene var tøffe, men påpeker at hun og kjæresten elsker å lære nye ting. Derfor så de på det som en god mulighet til å lære seg å blant annet flislegge. Slik ble det imidlertid ikke.

- Men det var litt «flaks» at det var baderomsuke da, fordi vi allerede hadde bestilt fliser og diverse til baderommet. Det var ikke like mange valg som skulle tas den uka i forhold til andre uker.

GÅR GALT: Det gikk virkelig galt da Eldan Nysveen skulle på en kjøretur under innspillingen av «Sommerhytta». Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

- Var dere fornøyde med innsatsen vikarene la ned?

- Vi ble veldig fornøyd med vikarenes innsats, og er veldig takknemlige for at de stilte opp og gjorde en så god jobb, påpeker hun.

Reserver i bakhånd

Se og Hør har vært i kontakt med TV 2, som forteller at alle par som blir med i «Sommerhytta» har reserver i bakhånd - i tilfelle det skulle skje noe.

- Vi fikk beskjed om dødsfallet tirsdag 4. mai (2021 red.anm.). De forlot opptaksstedet onsdag morgen, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, og legger til:

- KAN IRRITERE MEG: Det er ikke alltid bare god stemning mellom ekteparet Sara og Ibrahim, kjent fra «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

- Alle deltakere har ved inngåelse av kontrakt med produksjonsselskapet oppnevnt reserver. Reservene trådte da inn og gjennomførte oppgavene den uka Lise og Lars var borte.

LES OGSÅ: Slik møtte hun kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer