Mottok slibrige kort i posten

- Det var ikke noe hyggelig det som sto der.

<strong>FIKK SLIBRIGE BREV:</strong> Karen-Marie Ellefsen sier til Dagbladet at hun på 2000-tallet fikk flere slibrige postkort fra en mannlig seer.
FIKK SLIBRIGE BREV: Karen-Marie Ellefsen sier til Dagbladet at hun på 2000-tallet fikk flere slibrige postkort fra en mannlig seer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: NRK-sportens ankerkvinne Karen-Marie Ellefsen (61) er et populært ansikt på TV-skjermen, men til Dagbladet sier hun at ikke all oppmerksomheten fra seerne har vært av den positive sorten.

På 2000-tallet fikk hun flere kort med grove meldinger.

- De var temmelig slibrige. Han sendte kort fra hele verden, og det var ikke noe hyggelig det som sto der. Det kom særlig etter at jeg hadde vært på TV.

Ellefsen valgte å ikke anmelde saken, men tok det opp med sin sjef i NRK.

Hun sier at mesteparten av henvendelsene hun får, er positive.

- Det er veldig hyggelig og det har vel dukket opp ett og annet frierbrev også opp igjennom åra, sier hun til Dagbladet. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Liv Tone veier kun 28 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer