Jamie Lynn Spears:

Mottok drapstrusler etter støttemelding

Gikk ut og forsvarte søsteren offentlig tidligere denne uken.

STØTTET SØSTEREN: Jamie Lynn Spears forsvarte søsteren offentlig forrige uke. Nå ber hun folk slutte å sende drapstrusler. Foto: Lucy Nicholson / Reuters / NTB
STØTTET SØSTEREN: Jamie Lynn Spears forsvarte søsteren offentlig forrige uke. Nå ber hun folk slutte å sende drapstrusler. Foto: Lucy Nicholson / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke var det flere engasjerte mennesker, samt tvilere, kloden rundt som fikk seg en real bakoversveis. Popstjernen Britney Spears (39) forklarte seg i retten for første gang om vergemålet hun er underlagt.

De siste 13 årene er det faren Jamie Spears (68) som har fungert som verge. Det ønsker popstjernen en endring på. I retten fortalte hun blant annet at hun føler seg kontrollert og fanget.

Superstjernen var svært klar i sin tale, og sa på et tidspunkt at «alle på den andre siden» fortjener fengsel.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte hun også.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

- Jeg er ikke familien min

Uttalelsene fikk følgerne hennes til å raskt ta til sosiale medier for å uttrykke sin støttte. Blant de som gjorde det, var hennes egen søster Jamie Lynn Spears (30).

På Instagrams historiefunksjon ga hun nemlig sin hele og fulle støtte til storesøsteren. Der kom det blant annet frem at hun bare har kjærlighet for søsteren, som hun også har støttet gjennom hele livet.

Jamie Lynn gjorde det også klart at hun ikke uttalte seg fordi hun føler at hun skylder offentligheten noe - og Britney selv skal være fullt klar over at hun er elsker og støtter henne.

- Jeg er ikke familien min. Jeg er min egen person, og jeg snakker for meg selv, avsluttet hun.

Uttalelsen har imidlertid fått kraftige reaksjoner på sosiale medier.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Drapstrusler

I et innlegg på Instagram ber nemlig 30-åringen folk om å slutte å sende voldelige trusler til både henne og barna hennes, ifølge People.

«Hei. Jeg respekterer at alle har retten til å uttrykke seg selv. Men kan vi vær så snill å slutte med drapstrusler, spesielt når det er drapstrusler til barn?» står det i innlegget.

Mottok drapstrusler etter støttemelding

30-åringen har barna Maddie Briann (13) og Ivey Joan (3).

Uttalelsen kommer som nevnt i kjølvannet av støtten hun offentlig ga til søsteren sin mandag.

SOLO: I forbindelse med at Britney Spears skal vitne i retten ble det arrangert demonstrasjon utenfor USAs ambassade. Cathrine Deaton Heibø møtte opp. Video: Christian Fjermeros. Reporter: Celina Morken Vis mer

Beklaget seg til fansen

De siste 13 årene har ivrige Britney-fans vært overbevist om at det har foregått merkelige ting bak kulissene for popstjernen. Gjennom bevegelsen #FreeBritney har de uttrykt sin bekymring - mens artisten selv har sagt at alt går bra.

I rettsmøtet forrige uke kom derimot noe helt annet frem, og i et Instagram-innlegg publisert natt til fredag, norsk tid, beklaget Britney seg direkte til fansen etter sjokkavsløringene.

Innledningsvis skrev hun at hun tror alle ønsker seg et eventyrliv, og at livet hennes har fremstått fantastisk utad.

«Jeg beklager for at jeg har latt som om jeg har vært ok de siste to årene. Jeg gjorde det av stolthet, og jeg var skamfull over å dele hva som skjedde med meg. Men hvem vil vel ikke vise seg fra en morsom side på Instagram», spurte hun.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg rundt på TikTok. Vis mer

Til slutt skrev Britney at hun tror det har hjulpet å late som at ting var bra, og at hun hadde en plattform hvor hun følte at hun betydde noe.

LES OGSÅ: Lanserte sjokkpåstand om Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer