Chrissy Teigen og John Legend:

Møttes på toppløs-innspilling

- Det var ikke sånn at «han er så sexy!», røper modellen.

<strong>SUPERSTJERNER:</strong> Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen siden 2007, og er i dag foreldre til to små barn. Første gang de møttes, var det få som kunne spå hvordan det hele skulle ende. Foto: NTB scanpix
SUPERSTJERNER: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen siden 2007, og er i dag foreldre til to små barn. Første gang de møttes, var det få som kunne spå hvordan det hele skulle ende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mange har lagt sin elsk på den norskættede modellen Chrissy Teigen (33). Hun er kjapp i replikken, sier akkurat hva hun mener og har kranglet med alt fra Donald Trump til munnrappe fans. Det har sørget for at hun har fått flere titalls millioner følgere på både Instagram og Twitter.

Det har heller ikke vært dumt for henne at ektemannen hennes er en av USAs mest populære musikere. John Legend (39) har gitt ut låter som «All of Me» og «Ordinary People», og er for tiden aktuell med et julealbum og -turné rundt om i statene.

Selv i 2007 var han en stor stjerne. Det var da han for første gang møtte det som skulle bli hans framtidige kone, under innspillingen av musikkvideoen til låten «Stereo».

Nå avslører Teigen hvordan førsteinntrykket hennes var av popstjerna, og hvordan grunnlaget for et ekteskap og tilværelsen som tobarnsforeldre ble lagt.

Chrissy Teigen og John Legend venter barn, og her ser vi Chrissy vise seg for første gang etter avsløringen. Video licensed from AlloverPress / Splash News Vis mer

Ingen eventyrromanse

Teigen pryder forsida av britiske Elle neste måned, og det er i dét intervjuet at hun nå letter på sløret om hvordan eventyrromansen i sin tid oppsto.

Hun hadde allerede jobbet som modell i flere år da hun ble bedt om å møte opp på innspillingen av ovennevnte musikkvideo, der hun endte opp med å spille artistens toppløse flørt gjennomgående i videoen.

Det kunne ha endt der, men tonen dem imellom viste seg å være langt bedre enn først antatt.

<strong>FANT HVERANDRE:</strong> Paret, her fotografert i 2008, møtte hverandre første gang på jobb. Foto: NTB scanpix
FANT HVERANDRE: Paret, her fotografert i 2008, møtte hverandre første gang på jobb. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi klikket bare. Det var ikke sånn at «han er så sexy!». Men han tok det første skrittet, absolutt, sier hun til magasinet.

Kort tid etterpå bestemte hun seg for å se ham live, og det var der hun innså at dette kunne fungere. Elle skriver at de hadde en «god natt» etter det.

- Vi tilbrakte 12 timer sammen, så det er vel som å være på 12 stevnemøter? Uansett, det var aldri sånn at jeg tenkte: «Denne mannen skal jeg gifte meg med». Det finnes også normale historier der man går ut, prater og bare vokser sammen, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

<strong>STJERNEPAR:</strong> John Legend og Chrissy Teigen fotografert på White House Correspondents' Association-middagen i 2011. Foto: Reuters/ NTB scanpix
STJERNEPAR: John Legend og Chrissy Teigen fotografert på White House Correspondents' Association-middagen i 2011. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Kleint frieri

Dagen etter den vellykkede kvelden pratet de på telefonen i flere timer, og det skulle brått vise seg at de to passet som hånd i hanske. De bestemte seg for at det skulle være de to, og har ikke angret siden.

Selv ikke under det kleine frieriet, som fant sted da de to besøkte Maldivene sammen i 2011.

<strong>FAVORITTER:</strong> Mange har lagt sin elsk på superparet, som med åpenhet og humor har bergtatt sosiale medier. Foto: NTB scanpix
FAVORITTER: Mange har lagt sin elsk på superparet, som med åpenhet og humor har bergtatt sosiale medier. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde de verste krampene da. Han har videoer av meg som klager skikkelig. Men så kom plutselig kelneren ut med dette sølvfatet, som ruccola falt ut av, og der var plutselig esken med ringen. Han holdt ingen tale, men ja, jeg gråt, flirer hun nå.

Video: All Over Press Vis mer Vis mer Vis mer

Med forlovelsen som et faktum, gjensto bare ekteskapet. Paret giftet seg i Italia i 2013, i en romantisk seremoni. Teigen hadde hele tre forskjellige kjoler, alle signert Vera Wang, som hun byttet til i løpet av dagen. Blant gjestene var Kanye West og Stevie Wonder, som alle hadde møtt opp for å ønske paret lykke til.

Hektisk liv

Teigen sier nå at den største forskjellen på livet den gang og nå, er at hun ikke lenger kan drikke alkohol på dagtid. Det krever nemlig sitt å aktivisere to små barn til alle døgnets tider. I mai kunne paret avsløre at de hadde fått sitt andre barn, en liten gutt som de valgte å kalle Miles Theodore Stephens (seks måneder).

Før paret fikk lille Miles, hadde de datteren Luna (2), som ble født i 2016. Begge foreldrene, med Teigen i spissen, deler ofte små glimt av hverdagen i sosiale medier, uten å legge skjul på hvor hektisk tilværelsen tidvis kan være.

Tidligere har modellen gitt uttrykk for at hun har et relativt avslappet forhold til sin egen kropp, og til hvordan den er blitt påvirket av svangerskap og fødsel.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

I et intervju med People i 2017, etter å ha født Luna, snakket Teigen blant annet om at hun var opptatt av andre ting enn sitt eget utseende mens hun gikk gravid.

- Jeg ønsket ikke å gå rundt og tenke på at jeg måtte være i form til et Victoria’s Secret-show for eksempel. Jeg trengte å fokusere på å være gravid, og på å få et sunt barn og å være mamma. Det var mitt hovedfokus, ikke hvordan jeg så ut, sa hun til People den gang.

Saken fortsetter under.

Det er ingen ukjent sak at en god del mødre, spesielt i Hollywood, kjenner på et press om å miste «babyvekten» temmelig fort etter fødsel. I samme intervju fortalte hun at hun selv prøvde å ignorere dette presset:

- Jeg hadde noe mye viktigere som skjedde i livet mitt enn å tenke på hvordan kroppen min så ut. Jeg ønsket å komme i gang med å være aktiv og sunn igjen, men jeg ville ikke bli besatt av det. Jeg trente og tok vare på meg selv, men jeg var ikke besatt.

Modellen har valgt å være åpenheten selv, og da er det dessverre sånn at man tidvis får kritikk og hatmeldinger i retur. Da Emmy-utdelingen gikk av stabelen i midten av september, fikk hun blant annet mye oppmerksomhet på grunn av kroppen sin.

<strong>PÅ RØD LØPER:</strong> Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun stilte i en kjole fra Zuhair Murad, men det mange bet seg merke i var magen hennes. Flere spurte nemlig om hun var gravid igjen, bare et halvt år etter at hennes forrige barn kom til verden. Det fant hun seg rett og slett ikke i.

- Jeg fødte nettopp et barn, men takk for at du er såååå ærbødig, svarte hun sarkastisk.

Senere fulgte hun opp med en ny Twitter-melding, der hun tilsynelatende uttrykte sin frustrasjon over folks frekke kommentarer:

- Søren. Dere er så brutale, folkens.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om hemmelig fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer