Møttes i hemmelighet på hotell

Kristen Stewarts mor sørget for ny kontakt mellom de tidligere «Twilight»-kjærestene.

TWILIGHT-STJERNER: Robert Pattinson og Kristen Stewart ble superstjerner etter å ha vært med i Twilight-filmene.
TWILIGHT-STJERNER: Robert Pattinson og Kristen Stewart ble superstjerner etter å ha vært med i Twilight-filmene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Lenge var Robert Pattinson (27) og Kristen Stewart (23) et av de aller heteste parene i Hollywood.

De unge «Twilight»-stjernene var sammen i fire år, før forholdet tok slutt i mai i år.

Begge har, i etterkant av bruddet, datet andre, men nå virker det som om de to «Twilight»-stjernene har funnet tilbake til hverandre igjen.

Kristen og Robert har den siste tiden tilbrakt mer og mer tid sammen. Filmstjernene er fremdeles ikke offisielt sammen igjen, men er nære nok til å ta med seg hundene sine på ferie med hverandre.

Hundene Bear og Bernie ble med det tidligere paret til Viceroy Hotel i Palm Springs, California, forrige uke, ifølge The Sun.

Kristens mor arrangerte møte

Paret skal også ha møtt hverandre hjemme hos Kristens mor Jules.

Ifølge Grazia magazine skal det ha vært Jules som arrangerte det første hemmelige møtet mellom de to stjernene.

- Jules er som en surrogat mor til Robert i Los Angeles og inviterte han hjem for å møte henne og Kristen. De var begge veldig bekymret for ham, sier en kilde til magasinet.

- Han er inne i en litt dårlig periode for øyeblikket og syns det var fantastisk å se Kristen igjen. Den ende førte til det andre og de har truffet hverandre flere ganger den siste tiden. Hun har forsøkt å hjelpe Robert med å få livet tilbake på rett spor. Hun er fremdeles forelsket i ham, fortsetter kilden.

TURBULENT FORHOLD: De to filmstjernene har gjort det slutt flere ganger, men skal nå ha funnet ut at de fremdeles har følelser for hverandre. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
TURBULENT FORHOLD: De to filmstjernene har gjort det slutt flere ganger, men skal nå ha funnet ut at de fremdeles har følelser for hverandre. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Robert var nylig sammen med datteren til Hollywood-stjernen Sean Penn, Dylan Penn, men det forholdet tok slutt da Robert fant ut at han savnet Kristen.

- Rob og Dylan er over. Når alt kom til alt så hadde de egentlig ikke noe særlig kjemi, sier en kilde til The Sun.

- Robert har vært på et par dater etter bruddet, men savner tryggheten av å være sammen med Kristen, som kjente ham før han ble en kjent filmstjerne. Robert og Kristen snek seg avgårde til et av sine favoritt hjemmesteder for et par netter. Robert tok også med seg parets to hunder. De er ikke sammen igjen, men savner hverandre fryktelig, fortsetter kilden.

STØTTESPILLER: Kristen Stewarts mor, Jules Stewart, skal ha vært den som har ført de to filmstjernene sammen igjen. Foto: Stella Pictures
STØTTESPILLER: Kristen Stewarts mor, Jules Stewart, skal ha vært den som har ført de to filmstjernene sammen igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

 

Ifølge The Suns kontakter er det Robert som må bestemme seg for hva han vil. Kristen har. ifølge avisens kilder, fremdeles sterke følelser for ekskjæresten.

 

- Kristen elsker ham fremdeles. Det er Robert som må finne ut av hva han vil. Hun driver ham til vannvidd, men Robert klarer ikke å få henne ut av hodet, sier kilden.

Den fireårige romansen mellom de to skuespillerene var mildt sagt en humpete affære.

Paret gjorde det slutt flere ganger og gikk på en smell da Pattinson oppdaget at kjæresten var utro med filmregissøren Rupert Sanders. Det ble sagt at forholdet tok slutt da Robert forsto at han aldri ville komme til å stole på Kristen igjen.

LES OGSÅ:    Ikke ferdig med ekskjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer