Amanda Seyfried og Thomas Sadoski:

Møttes da de var i andre forhold

- Han flørtet aldri eller var respektløs mot sin kone.

FLOTT PAR: Ekteparet Amanda Seyfried og Thomas Sadoski forelsket seg på et filmsett for to år siden. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Ekteparet Amanda Seyfried og Thomas Sadoski forelsket seg på et filmsett for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Amanda Seyfried (32) er utvilsomt en av Hollywoods største stjerner. Skuespilleren har vært med i alt fra «Mean Girls» til «Mamma Mia», og har på lerretet vist seg å være allsidig.

Fjoråret var en spesielt lykkelig tid for Seyfried. Da giftet hun seg nemlig med skuespiller-kollegaen Thomas Sadoski (42), og kort tid etterpå ble de foreldre til en liten jente.

Duoen møttes for første gang våren 2015 da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By». Et drama som handler om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup.

Den gang var Seyfried kjæreste med Justin Long (40), mens Sadoski var gift med Kimberly Hope.

Saken fortsetter under bildet.

STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Foto: NTB Scanpix
STOD PÅ SCENEN SAMMEN: Her poserer Thomas Sadoski og Amanda Seyfried på settet til teaterstykket "The Way We Get By" i mai 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vennskap ble kjærlighet

Selv om paret møttes da de begge hadde andre partnere, forteller «Ted»-stjernen at det ikke skjedde noe mellom dem før de ble single.

- Vi var begge i dårlige forhold. Men han flørtet aldri eller var respektløs mot sin kone. Det er en av grunnene til at jeg tenkte at han kan jeg gifte meg med senere, avslører hun til Net-A-Porter.

Duoen utviklet et nært vennskap, og Sadoski hjalp Seyfried, som sliter med angst, å fullføre teaterstykket selv om hun jevnlig hadde panikkanfall.

I september 2015 ble det slutt mellom Amanda og Justin, og måneden etterpå skilte Thomas seg fra sin kone.

Da 32-åringen ble tilbudt hovedrollen i filmen «The Last Word» året etter, foreslo hun selv at Sadoski skulle spille kjæresten hennes. Og under innspillingen utviklet vennskapet deres seg til noe mer.

- Det var fantastisk. Det føltes sunt, fritt og rent. Vi kan fortelle historien vår uten å føle noe som helst skyld, fortsetter hun.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG GIFT: Seyfried følte ikke for å ha et stort bryllup ettersom hun titt og ofte blir kledd opp i glamorøse kjoler på ulike eventer og premierer. Her er ekteparet sammen på den røde løperen under MET-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Seyfried følte ikke for å ha et stort bryllup ettersom hun titt og ofte blir kledd opp i glamorøse kjoler på ulike eventer og premierer. Her er ekteparet sammen på den røde løperen under MET-gallaen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars i fjor, mens Seyfried var gravid i niende måned, giftet de seg.

- Jeg ønsket å ha ring på fingeren da jeg lå på sykehuset. Tenk hvis noe gikk galt og han ikke var min rettmessige ektemann?

Mindre enn to uker senere kom datteren, som duoen fremdeles ikke har avslørt navnet på, til verden.

Bryllupet var langt fra noen overdådig affære slik man gjerne ser i Hollywood.

- Det var bare oss to, og etterpå dro vi på en liten lokal restaurant og spiste. Det var perfekt, minnes hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Show us the way, Dada 🛤#happyfathersday, fathers!

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

Ønsker seg mange barn

En av grunnene til at den talentfulle skuespilleren ikke ønsket noe stort bryllup er fordi hun har gått ned kirkegulvet så mange ganger på film.

- Jeg gifter meg hele tiden. Jeg hadde på meg en brudekjole sist uke! Jeg går også hele tiden på premierer hvor folk tar bilder av meg, så jeg bryr meg rett og slett ikke om de tingene der.

Men Amanda elsker livet som kone og mamma, og innrømmer at morsrollen har forandret henne og hvordan hun ser på sin egen karriere.

- Jeg føler meg sterkere. Det er lettere for meg å si: Nei, jeg kan ikke være med på den presseturen. Jeg skal tilbringe tid med datteren min. Åh, du vil at jeg skal ta av meg toppen for den rollen? Hva med at du kutter ut hele sex-scenen i stedet? Og nei, jeg vil ikke ta på meg den g-strengen.

Nå drømmer filmstjernen om å utvide familien ytterligere.

- Jeg vil definitivt ha flere unger. Kanskje tre? Eller fire? Eller fem?

#mcm

A post shared by Amanda Seyfried (@mingey) on

LES OGSÅ: - Hun lager hull i sin egen baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer