Halvor Bakke:

Møtte veggen: - Har lært en del

Denne uka fyller Halvor Bakke 50 år. Det siste året har imidlertid ikke bare vært en dans på roser.

50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3
50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3 Vis mer
Publisert

Denne høsten får man se Halvor Bakke (49) i suksessprogrammet «Eventyrlig oppussing» på TV3. Serien er blitt mer populær enn noen gang, og har satt nye seerrekorder nå i høst.

- Det er stor stas at vi fortsatt i sesong seks kan begeistre og inspirere folk, uttaler programlederen til Se og Hør.

Tidligere har han også medvirket i TV-programmer som «Homsepatruljen» og «Norges styggeste rom», noe som har gjort han til en stor favoritt blant fansen.

Programlederen har nemlig i en årrekke hjulpet mange nordmenn med tips og råd rundt hvordan man kan få et hyggelig og fint hjem. Han har også designet møbelkolleksjon Signatur Collection for Bohus, og er tilknyttet Magnor Glassverk.

Møtte veggen

Til tross for den sprudlende fasaden, er det ikke alltid at ting går på skinner - som hos de aller fleste.

Det fikk nemlig Bakke spesielt erfare for ett år siden, da han kollapset hjemme hos søsteren sin. Da møtte han nemlig veggen. Til Se og Hør forteller han at ting nå er på rett kjøl igjen.

- Jeg har det veldig mye bedre nå, og jeg har lært meg en del om kroppen og signaler og sånne ting, for å sørge for at det ikke skjer igjen, sier han, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer