Halvor Bakke:

Møtte veggen: - Har lært en del

Denne uka fyller Halvor Bakke 50 år. Det siste året har imidlertid ikke bare vært en dans på roser.

50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3
50 ÅR: Halvor Bakke fyller 50 år denne uka. Dagen skal feires med blant andre Gro Hammerseng-Edin, som også dukker opp i denne ukas episode av «Eventyrlig oppussing». Foto: Viaplay/TV3 Vis mer
Publisert

Denne høsten får man se Halvor Bakke (49) i suksessprogrammet «Eventyrlig oppussing» på TV3. Serien er blitt mer populær enn noen gang, og har satt nye seerrekorder nå i høst.

- Det er stor stas at vi fortsatt i sesong seks kan begeistre og inspirere folk, uttaler programlederen til Se og Hør.

Tidligere har han også medvirket i TV-programmer som «Homsepatruljen» og «Norges styggeste rom», noe som har gjort han til en stor favoritt blant fansen.

EVENTYRLIG OPPUSSING: I løpet av kort tid klarte Halvor Bakke og gutta å gi Birgit Skarstein hyttedrømmen hun lenge har ventet på. Vis mer

Programlederen har nemlig i en årrekke hjulpet mange nordmenn med tips og råd rundt hvordan man kan få et hyggelig og fint hjem. Han har også designet møbelkolleksjon Signatur Collection for Bohus, og er tilknyttet Magnor Glassverk.

Møtte veggen

Til tross for den sprudlende fasaden, er det ikke alltid at ting går på skinner - som hos de aller fleste.

Det fikk nemlig Bakke spesielt erfare for ett år siden, da han kollapset hjemme hos søsteren sin. Da møtte han nemlig veggen. Til Se og Hør forteller han at ting nå er på rett kjøl igjen.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

- Jeg har det veldig mye bedre nå, og jeg har lært meg en del om kroppen og signaler og sånne ting, for å sørge for at det ikke skjer igjen, sier han, og legger til:

- Jeg har det fint.

En glede

Denne uka fyller den sprudlende programlederen 50 år, og det er noe han ser på som en stor glede. Han kan nemlig fortelle til Se og Hør at han ikke har spesielt angst for å bli eldre.

- Jeg håper jo det er en fin alder. Jeg har egentlig ikke en panikkfølelse, det er bare hyggelig. Jeg har vel hatt litt tidligere år hvor jeg har tenkt «nå er jeg over halvveis», men det er jo en glede å få lov til å bli 50, forteller han, og legger til:

- Jeg har et godt liv, og jeg har helse. Jeg har progressive briller liksom, men ellers går det ganske bra, sier han lattermildt.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

50-årsdagen skulle i utgangspunktet feires med 110 gjester på The Thief i Oslo, men ble naturligvis avlyst som følge av de nye coronatiltakene. Derfor håper han at en storslagen feiring kan skje neste sommer.

I mellomtiden skal han nyte en familiemiddag fredag kveld.

- Enestående!

Det har nå gått fire år siden Bakke skilte seg fra ektemannen, Ricard Fagerström. Bruddet ble kjent i 2016, da det tidligere ekteparet hadde vært gift i ti år.

- Vi skilles som gode venner, og ønsker hverandre alt godt for framtiden, uttalte Halvor til Se og Hør den gang.

På spørsmål om han i dag er singel, utbryter han lattermildt et skråsikkert:

- Jeg er enestående!

Bakke kan nemlig røpe at han fremdeles er singel, og at han lever greit med det.

- Jeg har ikke møtt noen ny, og har det veldig fint med det. Men jeg føler at vi mennesker er skapt for å være to, så jeg håper jo at det kan dukke opp på et tidspunkt - når det passer og det skjer, forteller han.

- Leter du aktivt etter kjærligheten?

- Nei, jeg er ikke så god på akkurat sånt. Det er jo litt utfordrende når man har en jobb som er veldig synlig også, så det er ikke alltid like lett å holde på med det. Så nei, jeg leter ikke aktivt, men jeg håper, avslutter programlederen.

LES OGSÅ: - Kaster ut ekskona etter hemmelig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer