Møtte svigerforeldrene på første date

Da falt Marianne Jemtegård pladask for danske Philippe.

SEOGHØR.NO: På TV3 leker hun Kirsten Giftekniv og prøver å føre folk sammen i sjekkeprogrammet «Kjærlighetsredet». Selv er Marianne Jemtegård (34) lykkelig forelsket i sin danske kjæreste Philippe Benjamin Skow, som i romjulen gikk ned på kne og fikk ja.

Møtet med Philippes foreldre ble ingen pinlig affære. Jemtegård møtte nemlig sine fremtidige svigerforeldre allerede på første stevnemøte.

FORLOVET: I desember forlovet Marianne Jemtegård seg med kjæresten Philippe Benjamin Skow.  Foto: Stela Pictures
FORLOVET: I desember forlovet Marianne Jemtegård seg med kjæresten Philippe Benjamin Skow. Foto: Stela Pictures Vis mer

- Det var en herlig dag i Tivoli. Han er fiolinist og sto på scenen og holdt en fantastisk konsert for meg. Så inviterte han meg på middag og jeg møtte foreldrene hans. Da hadde jeg bare kjent ham i noen timer, sier hun til Seoghør.no.

Mange ville kanskje blitt satt ut av å møte foreldrene, men Marianne tok det som en bekreftelse på at hun hadde valgt riktig mann.

- Det var veldig voldsomt, men også søtt. Det viste meg at han var en ordentlig snill og god gutt. Det var veldig kort og hyggelig, gudskjelov. Da var jeg bare en venn. Det var egentlig en veldig fin måte å møte foreldrene på. Da visste jeg også hvem de var da jeg møtte de senere som kjæresten hans.

LES OGSÅ: Til lege i all hast under TV-innspilling