Hasse Hope:

Møtte svigerforeldrene: - Aldri vært så nervøs

Komikeren er ikke lenger «single in the rain».

MØTTE SVIGERS: Hasse Hopes første møte med kjærestens foreldre var preget av mye humor. Foto: Anita Kristiansen
MØTTE SVIGERS: Hasse Hopes første møte med kjærestens foreldre var preget av mye humor. Foto: Anita Kristiansen Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kunne komiker og programleder Hasse Hope (36) røpe den hyggelige nyheten om at han hadde fått seg en kjæreste.

- Jeg har hatt en bra sommer. Jeg har gjort masse forskjellige ting, men det som preget min sommer mest er, «newsflash»; jeg har fått meg kjæreste, avslørte han til stor jubel fra medprogramlederne Ida Horpestad og Andreas Hedemann i podkasten «Nerdelandslaget».

For noen uker siden kunne Hope fortelle Se og Hør at han møtte sin utkårede på datingsappen Tinder for flere år siden.

- Vi «matcha» på Tinder i 2017 og sendte hverandre noen få meldinger fram og tilbake, men jeg var på ingen måter sjarmerende nok når jeg ser tilbake på det, uttalte han da.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Da Se og Hør møtte stjernen på premierefesten til «Hvite Gutter» på onsdag, kunne komikeren fortelle ytterligere om sin nye flamme- og første møte med foreldrene hennes.

«Jeg har tissa på meg»

- Det er akkurat sånn som jeg hørte at det skulle være. Man er jo veldig gira hele tiden, og har bare lyst til å være sammen hele tiden. Så akkurat nå skulle jeg ønske at jeg var med henne, svarer TV-profilen på hvordan det er å være nyforelsket.

36-åringen har også rukket å møte sine splitter nye svigerforeldre, som måtte tåle «underbuksehumor».

- Det gikk veldig bra! Jeg var der en helg faktisk. Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt liv, men jeg føler jeg var ganske sjarmerende og passet på å ikke gå over streken og ikke ha for mye underbuksehumor. Ennå.

- Underbuksehumor?

TRIVES: Skuespiller Thomas Hayes har blitt samboer med kjæresten han møtte under pandemien. Reporter: Nora Skavhaug/Rød Løper Vis mer

- Du kan ha søt underbuksehumor og grov underbuksehumor. Jeg hadde kanskje litt søt humor, det synes de var søtt, da. Jeg sa at jeg hadde tisset på meg. Jeg sa: «Jeg har tisset på meg, har dere en ren underbukse jeg kan låne»? Og da lo de. Dette er sant, ler Hope.

Programlederen kan avsløre at kjæresten også har møtt hans foreldre, noe som gikk «utmerket» ifølge 36-åringen. Hun valgte derimot å ikke kjøre «underbuksehumor».

- Det er jeg veldig glad for. Mine foreldre har ikke så mye underbuksehumor. Men det er en slags audition, da. Jeg synes både hun og mine foreldre var på sin beste oppførsel.

- Hun tør å si ifra

Ikke overraskende er humor en viktig faktor i en partner.

- Hun er veldig, veldig morsom, og hun skjønner den rareste humoren min på en måte.

- Hun tør også å si ifra når vitsene mine er dårlige, og det er kjempeviktig, for jeg var veldig mange dårlige vitser. Jeg skyter med hagle. Det er bare vits, vits, vits. Og da trenger jeg at noen sier: «Det var ikke noe gøy». For hvis du ler av alt jeg sier, så tror jeg jo nesten ikke på deg til slutt.

KJÆRLIGHET: Gustav Magnar Witzøe har holdt kortene tett til brystet når det kommer til datinglivet. Slik svarte han da vi spurte om kjærlighetslivet. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Hope har ved en rekke anledninger gjestet NRK-podkasten «Lørdagsrådet», der kjendisene i starten av programmet presenterer seg selv med alder og sivilstatus. Komikerens kjennetegn i programmet er å finne kreative varianter å presentere sivilstatusen singel, og har både omtalt seg selv som «single in the rain» og «single/songwriter».

- Hvordan skal du presentere din nye sivilstatus neste gang du er gjest?

- Hva kan vi finne på der? «Taken, not stirred». Det skal jeg si neste gang!

LES OGSÅ: Vil operere alveører og vampyrtenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer