FIKK SJOKK: Charter-Hilde er provosert over Charter-Gunnars villige innstilling til sex-tilbud fra norske kvinner. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FIKK SJOKK: Charter-Hilde er provosert over Charter-Gunnars villige innstilling til sex-tilbud fra norske kvinner. Foto: Morten Eik / Se og HørVis mer

Møtte spøkelse på vei hjem fra premierefest

- Jeg ble så redd. Det er noe av det skumleste jeg har opplevd, sier Charter-Hilde om skrekkopplevelsen natt til onsdag.

SEOGHØR.NO: Hilde Skovdahl (43) er kjent som den sprudlende badenymfen fra TV3s Charterfeber. Natt til onsdag ble glede forvandlet til skrekk da hun møtte et spøkelse på vei hjem fra premierefesten til "4-stjerners middag".

- Like ved Dikemark sykehus kom det plutselig en dame i grå kjole svevende over veien. Jeg ble så redd. Det er noe av det skumleste jeg har opplevd. Jeg fikk vanskeligheter med å puste, og var nesten redd jeg skulle få hjerteinfarkt, forteller Hilde til Se og Hør.

TV-profilen har aldri opplevd noe lignende tidligere, og har vært skeptisk til det ukjente.

- Jeg er ikke en person som oppsøker overnaturlige ting, og dette er det første spøkelset jeg har sett. Men natten var krystallklar, og jeg er ikke i tvil om hva jeg så. Jeg er glad jeg ikke kjørte utfor veien etter opplevelsen.

- Da jeg kom hjem fikk jeg angst og likte ikke tanken på å være alene. Det verste var da jeg ble kontaktet av folk som fortalte meg at det gikk en historie om en grå dame ved Dikemark. Da ble det enda mer realistisk!

Drakk kun eplejuice
Hilde er avholdsmenneske, og hadde bare drukket eplejuice og var i godt humør på tur hjem fra festen.

- Nå har jeg sett det folk har snakket om tidligere. Det er meget mulig det er et menneske som har dødd tidlig og som hadde uoppgjorte ting.

- Jeg vil ikke bli Charter-Hilde-spøkelset i badedyr-butikken, så jeg skal gjøre meg ferdig med ting før jeg dør, sier Hilde med glimt i øyet.

LES OGSÅ:

Charter-Hilde ble offer for identitetstyveri

Kastet ut kjæresten etter mobbing

Skrev kontrakt med sønnen før "Charterfeber"