Møtte sin hemmelige sønn til middag

- De så helt identiske ut, og de virket ikke fremmede for hverandre.

FIKK BARN MED ELSKERINNEN: Mildred Baena fra Guatemala jobbet for familien i 20 år før hun pensjonerte seg i januar 2011. Her er hun med hennes og Arnolds sønn Joseph. Foto: All Over Press
FIKK BARN MED ELSKERINNEN: Mildred Baena fra Guatemala jobbet for familien i 20 år før hun pensjonerte seg i januar 2011. Her er hun med hennes og Arnolds sønn Joseph. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai 2011 kom sjokknyheten om at Hollywood-stjernen Arnold Schwarzenegger (65) hadde vært utro mot kona Maria Shriver (57) med familiens hushjelp, Mildred «Patty» Baena (51).

Affæren resulterte i sønnen Joseph (15), som er jevnaldrende med Arnold og Marias yngste sønn Christopher, men Arnold holdt sitt utenomekteskapelige barn hemmelig for kona i alle år.

Likevel skal den tidligere guvernøren jevnlig ha overført penger til Mildred for å hjelpe til med sønnens oppvekst. Nå ser det også ut som om han prøver å opprette en nærmere kontakt med sin tenåringssønn.

Torsdag for to uker siden tok nemlig skuespilleren med seg Joseph på middag på den eksklusive restauranten Trattoria Amici in Beverly Hills, skriver Contactmusic.com.

- De så helt identiske ut, og de virket ikke fremmede for hverandre. De snakket masse sammen og så ut som om de hadde en veldig hyggelig kveld, sier et øyenvitne ifølge nettstedet.

Schwarzenegger innrømmet utroskapen i 2011, og etter 25 års ekteskap søkte Maria om skilsmisse etter avsløringen.LES OGSÅ: Hopper over hele affæren i selvbiografien


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer