Møtte norske fans

Hundrevis av fans ville ha autografer og bilder da Whitney Port kom til Oslo.

PÅ NORGESBESØK: Torsdag kveld var Whitney Port i Oslo for å promotere sin nye kleskolleksjon for Bik Bok.  Foto: Stella Pictures
PÅ NORGESBESØK: Torsdag kveld var Whitney Port i Oslo for å promotere sin nye kleskolleksjon for Bik Bok. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
 Se Whitney Port ankomme Bik Bok-butikken i video nederst i saken!


SEHER.NO: Det var kaotiske tilstander da «The Hills»-stjernen Whitney Port (26) viste seg i Oslo torsdag kveld. Den populære reality-stjernen er i Norge for å promotere sin nye kleskolleksjon for Bik Bok, og var i butikken på Karl Johan for å signere autografer og møte fans.

Det var overveldende mange som hadde møtt opp for å få et glimt av 26-åringen, og køen med unge jenter strakk seg langt nedover hovedstadens paradegate. Litt for klokken syv ankom Whitney i en sort Mercedes, mens hylende unge jenter prøvde å få et glimt av stjernen.

Port designer klær for sitt eget merke «Whitney Eve» og har nå også laget en gjestekolleksjon for Bik Bok bestående av sko, bluser, bukser og kjoler.  Kolleksjonen selges også i Sverige, der Port møtte fans på onsdag. 

- Jeg er i Sverige med lillesøsteren min Jade. Det er vår første tur til Sverige og vi oppfører oss som turister og tar bilder av alt vi ser. Det er et vakkert land og utsikten fra hotellrommet er fantastisk. Snart drar vi til Norge for lanseringsfest i Oslo, skrev stjernen på sin blogg på onsdag.


Whitney har vært i Norge én gang tidligere. I februar i år var hun med sin daværende modellkjæreste Ben Nemtin da han gikk modell under «Moods of Norway»-moteshowet i forbindelse med ski-VM.


Port ble først kjent som en hovedpersonene i  «The Hills» i 2006, og jobbet da sammen med Lauren Conrad for motebladet Teen Vouge. Designeren fikk siden sin egen serie «The City» som fulgte Whitney og hennes motekarriere i New York. 26-åringen jobber nå kun som motedesigner.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er dette hennes nye flamme? 
Se video her!


[obj:media:10202]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer