Jenna Bush Hager:

Møtte kongen - droppet trusen

Det ble et friskt møte med Storbritannias regent.

GÅR KOMMANDO: Programleder Jenna Bush Hager foretrekker å droppe trusen. Til og med når hun møter kongelige. Foto: Efren Landaos / Shutterstock / NTB
GÅR KOMMANDO: Programleder Jenna Bush Hager foretrekker å droppe trusen. Til og med når hun møter kongelige. Foto: Efren Landaos / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden kunne Jenna Bush Hager (41) avsløre for TV-seerne at hun foretrekker å gå uten undertøy. Hager er programleder for det svært populære talkshowet «Today» sammen med Hoda Kotb (58).

I tillegg er Hager datter av tidligere president i USA, George W. Bush (76).

Ifølge Entertainment Tonight var det Kotb som først fortalte publikum at hennes kollega liker å droppe trusen.

- Jeg synes det gir en fin silhuett! Og du trenger ikke pakke så mye. Det finnes mange fordeler! sa Hager til sitt forsvar.

NON STOP: Se det merkelige Truse-stuntet. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

- Den ville jo blitt vist

Nylig gjestet de to programlederne «Watch What Happens Live With Andy Cohen», hvor mangelen på undertøy ble et tema.

Programleder Andy Cohen (54) spurte nemlig Hager om hun gjorde et unntak da hun møtte daværende prins Charles tidligere i år.

Hager var i Skottland for å intervjue daværende hertuginne Camilla. Kvelden før intervjuet skulle finne sted ble Camillas fly forsinket og det var derfor bare Hager, hennes ektemann og Charles til stede under middagen.

OVERRASKET: Fenriken ble tatt på sengen da han fikk dette spørsmålet av rekruttene. Video: Rød Løper/TV2 play Vis mer

Programlederen valgte imidlertid å kjøre kommando under møtet med de kongelige.

- Det var en vakker trang kjole. Den ville jo blitt vist, svarte hun til latter fra publikum.

- Hørte plutselig lyden av et helikopter

Middagen fant sted kvelden før dronning Elizabeth gikk bort den 8. september, og ifølge Hager var ikke dronningens helsetilstand et samtaleemne under middagen.

- Vi hadde en kjempefin samtale, som jeg vil holde for meg selv. Han elsker foreldrene sine, begge to, og han snakket med stor beundring om familien, mora og faren, har hun tidligere uttalt.

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer

Hagers intervju med Camilla dagen etter ble naturligvis avlyst.

- Vi var rett ved den daværende prins Charles sitt kontor. De (ansatte, red. anm.) sa: «Han er i en telefonsamtale, kan du vær så snill å være stille». Så hørte vi plutselig lyden av et helikopter.

Deretter fikk Hager beskjed om at dronningen var dårlig, og at Charles og Camilla hadde dratt av gårde for å være med henne.

LES OGSÅ: Betatt av Hollywood-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer