Møtte kona på blind date

Og snart blir John Brungot far for andre gang.

BLIND DATE: John Brungot og kona Marte Hovig møtte hverandre på blind date via felles kjente.  Foto: Stella Pictures
BLIND DATE: John Brungot og kona Marte Hovig møtte hverandre på blind date via felles kjente. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fra å være et relativt ukjent navn for folk flest da han jobbet med teater, har John Brungot (35) blitt en av Norges største stjerner etter «Torsdag kveld fra Nydalen».  

Og med TV-suksessen har Brungot blitt en svært travel mann. Snart blir han og kona Marte Hovig (33) foreldre for andre gang. Fra før har paret sønnen Bo August (2), og komikeren forteller at det er kona som får hverdagen til å gå rundt. 

- Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg har gjort mye TV. Hun er veldig flink til å ta mye av støyten rundt hjemmeansvaret. Litt sånn kjedelig og utdatert kjønnsrollefordeling. Det har jevnet seg ut, det da. Hun har stålkontroll. Det passer bra, sier Brungot til VG.

35-åringen fant ikke kjæresten selv, det var vennene hans som trodde de ville passe bra sammen.

- Vi møttes via felles kjente. Vi ble vel mer eller mindre satt opp på en slags blind date, uten at jeg egentlig skjønte det, innrømmer TV-stjernen. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ler hele veien til banken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer