Daniel Kvammen:

Møtte kjæresten på sosiale medier

- Det er utrolig hvor mye bra man finner på Instagram.

LYKKELIG: Daniel Kvammen er ikke lenger ledig på markedet. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Daniel Kvammen er ikke lenger ledig på markedet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære sangeren og låtskriveren Daniel Kvammen (31) har fått seg kjæreste. Hun heter Vilde Darvik (30), jobber i Egmont og er manager for treningsbloggeren og influenseren Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (30).

Det melder VG fredag.

- Jeg synes jo det er altfor privat å snakke om kjærlighetslivet i pressen, og det ville aldri falt meg inn å si til VG at Vilde er kvinnen i mitt liv, svarer artisten humoristisk på avisens spørsmål om kjærlighetsforholdet.

Darvik postet på sin side dette bildet av seg selv og Kvammen på Instagram torsdag.

View this post on Instagram

skriv hvor søte vi er i kommentarfeltet

A post shared by vilde darvik🎾 (@vildedarvik) on

«Skriv hvor søte vi er», lyder bildeteksten.

Darvik vil ikke avsløre hvor lenge hun og Daniel har vært kjærester, men bekrefter til VG at de traff hverandre på sosiale medier.

- Det er utrolig hvor mye bra man finner på Instagram.

ARTIST: Her står Daniel Kvammen på scenen sammen med Eva Weel Skram under Allsang på grensen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
ARTIST: Her står Daniel Kvammen på scenen sammen med Eva Weel Skram under Allsang på grensen i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skrev om samlivsbrudd

Daniel Kvammen slo gjennom med debutalbumet «Fremad i alle retninga» i 2015.

Samme året ble han også trippelnominert til Spellemannsprisen. Singelen «Du fortjenar ein som meg» ble en sommerhit, og var en de mest spilte låtene på NRK P3 det året.

- Det er virkelig helt utrolig. Jeg kan sammenligne det som å lette med et fly. Det rister i alle kanter, men føles samtidig utrolig flott, har 31-åringen fortalt om suksessen til Dagbladet.

I 2017 ga han ut sitt andre album som fikk navnet «Vektlaus». Den gang var han inspirert av et samlivsbrudd han hadde gått gjennom ett år tidligere. En periode han da beskrev som en av de aller største nedturene i livet sitt så langt.

- Jeg skal innrømme at det var mer utfordrende å gå ut av et forhold enn jeg trodde. Den verste følelsen er at det er en sorg som det faktisk er mulig å fikse. Muligheten for å gå tilbake til hverandre er jo i teorien der, men likevel skjer det ikke, og det tror jeg gjør et brudd ekstra sårt, delte han med Dagbladet.

LES OGSÅ: - Han var seksuelt besatt av meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer