Quentin Tarantino robbet:

Møtte innbruddstyvene ansikt til ansikt

Slik gikk det da stjerneregissøren oppdaget tyver i hjemmet sitt.

INNBRUDD: Stjerneregissør Quentin Tarantino (55) ble natt til mandag utsatt for innbrudd i hjemmet sitt. Her med «Kill Bill»-stjernen Uma Thurman i 2003. Foto: NTB Scanpix
INNBRUDD: Stjerneregissør Quentin Tarantino (55) ble natt til mandag utsatt for innbrudd i hjemmet sitt. Her med «Kill Bill»-stjernen Uma Thurman i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneregissøren Quentin Tarantino (55) er blitt robbet av innbruddstyver i sitt eget hjem, ifølge TMZ.

Den ubehagelige hendelsen skal ha funnet sted natt til mandag i to-tiden. 55-åringen skal ha vært hjemme da to innbruddstyver tok seg inn i hjemmet hans.

Ifølge kilder til nettstedet skal innbruddstyvene ha kommet seg inn i huset gjennom et vindu. Tarantino skal ha våknet opp av de mystiske lydene, og deretter begynt å lete rundt i huset for å finne ut av hvor lydene kom fra.

«Kill Bill»-regissøren skal plutselig ha stått ansikt til ansikt med de to innbruddstyvene, og ifølge nettstedet skal han ha konfrontert dem, og fått dem til å flykte ut fra huset hans.

MED KONA: Quentin Tarantino på bryllupsdagen med sin kjære Daniella. Foto: NTB scanpix
MED KONA: Quentin Tarantino på bryllupsdagen med sin kjære Daniella. Foto: NTB scanpix Vis mer

TMZ skriver videre at tyvene likevel skal ha rukket å få med seg smykker og noen andre eiendeler fra hjemmet til stjerneregissøren. Politiet i Los Angeles leter fortsatt etter de mistenkte, og etterlyser overvåkningsbilder fra området.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Nygift

Innbruddet hos Tarantino skjedde kun noen få uker etter at han giftet seg med sin 20 år yngre flamme, Daniella Pick (35). Ifølge People giftet paret seg i Los Angeles i slutten av november.

Tarantino, som står bak suksessfilmer som «Django Unchained», «Pulp Fiction» og «Kill Bill», fridde til Pick i fjor sommer. Duoen holdt senere en forlovelsesfest hvor blant andre Bruce Willis (63), Uma Thurman (48) og Samuel L. Jackson (69) var blant gjestene, ifølge nettstedet.

Forsøkt ranet to ganger

Det er heller ikke lenge siden et av verdens mest omtalte par, Victoria (44) og David Beckham (43), ble utsatt for to innbruddsforsøk på kort tid.

Det var i herskapshuset paret eier i England at de to innbruddsforsøkene skal ha funnet sted, ifølge The Mirror.

Beckham-residensen ligger skjermet til på landet utenfor Oxford i det sørlige England, og skal ha en verdi på over seks millioner engelske pund, om lag 60 millioner norske kroner.

LUKSUSHJEM: Huset ligger utenfor Oxford i England og skal ha en verdi på over 60 millioner norske kroner. Innbruddstyvene kom seg unna uten å bli tatt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
LUKSUSHJEM: Huset ligger utenfor Oxford i England og skal ha en verdi på over 60 millioner norske kroner. Innbruddstyvene kom seg unna uten å bli tatt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Likevel skal en gruppe banditter ha funnet frem til stjernevillaen - og det for andre gang på kort tid.

Beckham-paret skal være sjokkert etter hendelsene, ifølge nettstedet. Da det første innbruddsforsøket fant sted i oktober, var duoen på ferie i Australia med de tre barna Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7).

Se dette innlegget på Instagram

Love my babies 💕kisses from us all x VB

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Innbruddstyvene skal ha blitt fanget opp av overvåkingskameraer på stedet, og gjester på det nærliggende Soho Farmhouse skal ha reagert og skremt personene bort.

Det foreløpig siste innbruddsforsøket skal ha skjedd 14. november, kun en måneds tid etter at den første hendelsen fant sted.

Heller ikke denne gangen skal familien ha vært på eiendommen, men flere vakter og vakthunder skal ha avverget innbruddet. Beckham-familien skjerpet sikkerheten etter det første innbruddsforsøket, men ifølge nettstedet skal sikkerhetstiltakene vurderes på nytt.

Tilbrakte et døgn i huset

Tidligere i år fikk også et annet kjent hollywood-fjes oppleve et innbrudd i hjemmet sitt. Det var i mai år at en mann brøt seg inn i huset til stjerneartisten Rihanna (30).

Heldigvis for 30-åringen var hun ikke til stede da innbruddet fant sted, Ifølge Independent skal gjerningsmannen ha tilbrakt et halvt døgn inne i huset, mens stjernen var bortreist.

HUSET TIL RIHANNA: Det var i dette huset at en mann brøt seg inne for et halvt år siden i håp om få ha sex med stjerneartisten. Foto: Splash News/NTB Scanpix
HUSET TIL RIHANNA: Det var i dette huset at en mann brøt seg inne for et halvt år siden i håp om få ha sex med stjerneartisten. Foto: Splash News/NTB Scanpix Vis mer

«Work»-sangeren befant seg nemlig på den anerkjente MET-gallaen i New York da mannen, som ifølge TMZ var 27 år gammel, brøt seg inn. Han hadde da klart å avinstallere alarmsystemet.

Personen skal deretter ha tatt seg til rette hjemme hos Rihanna, pakket ut av bagasjen sin og ladet mobiltelefonen.

Ifølge TMZ fortalte han politiet at han brøt seg inn med et ønske om å få ha sex med artisten.

27-åringen ble oppdaget i stuen til artisten av hennes assistent, som dermed varslet politiet. Han ble arrestert og mistenkt for stalking, innbrudd, hærverk og voldelig motstand.

Gjerningsmannen nektet på sin side for alle påstandene, skriver TMZ.

Et halvt år etter innbruddet har Rihanna nå bestemt seg for å selge luksusvillaen sin i Los Angeles.

Rihanna kjøpte huset for halvannet år siden, men nå flytter imidlertid popstjernen fra den luksuriøse boligen. Prislappen er på 7,5 millioner dollar, som tilsvarer om lag 65 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Pengeproblemene hoper seg opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer