Møtte igjen eksen på den røde løperen

Kate Hudson fikk seg en overraskelse på vei til Oscar-nachspielet.

OVERRASKET: Kate Hudson smilte fra øre til øre da hun ankom Oscar-nachspielet til bladet Vanity Fair natt til mandag. Foto: All Over Press
OVERRASKET: Kate Hudson smilte fra øre til øre da hun ankom Oscar-nachspielet til bladet Vanity Fair natt til mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Bruddet mellom filmstjernene Kate Hudson (32) og Owen Wilson i 2007 ble svært dramatisk, og endte til slutt med at Wilson (43) forsøkte å ta sitt eget liv, da han så bilder av Kate som kysset en annen mann.

Fem år senere har imidlertid Owen Wilson fått livet på skinner og kunne under årets Oscar-utdeling glede seg over at hans siste film «Midnight in Paris» vant Oscar for beste originalmanus.

Etter utdelingen dro Wilson til bladet Vanity Fairs nachspiel, men på den røde løperen fikk både han og Kate Hudson seg en overraskelse. Plutstelig stod de rett ved siden av hverandre, ifølge Us Weekly.

- Hudson spurte eks-kjæresten om hvordan han har det for tiden, og deretter begynte de å prate om det å ha små barn, sier et øyenvitne til bladet.

Både Wilson og Hudson ble i 2011 foreldre, men mens Hudson fortsatt er sammen med barnefaren,  Muse-vokalisten Matthew Bellamy ble det slutt mellom Owen Wilson og moren til hans barn kun sju måneder etter fødselen.

- Begge viste hverandre babybilder. De sa «ooh» og «aah» til hverandre, sier kilden til Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer