Møtte faren for første gang

Vendela Kirsebom (45) møtte sin far for aller første gang i nytt NRK-program.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vår svensk/norske supermodell, Vendela Kirsebom (45) har i flere intervjuer de siste årene fortalt om savnet etter hennes kjødelige far. Hun har aldri møtt ham. Det eneste Vendela har visst, er at han er tyrkisk.

Nå kan vi avsløre at de har møtt hverandre for første gang. I dagens utgave av Se og Hør kan du lese hele den rørende historien.
 
Det er NRK som har fått til møtet, som inngår i en ny TV-serie på kanalen som sendes til høsten. Etter det Se og Hør vet, er det Noman Mubashir (37) som skal være programleder.

- Jeg har alltid visst at jeg har en biologisk pappa som er tyrkisk. Jeg så bilder av ham, mamma fortalte historien uendelig mange ganger. Men jeg hadde stort behov for å finne noen jeg kunne kalle pappa, sa Vendela Kirsebom (45) til Dagbladet i 2007.

Vendelas norske mamma Ingi Kirsebom (74) var på ferie i Istanbul i 1966, da hun traff mannen som skulle bli far til hennes barn. Han har aldri visst at han har hatt en berømt datter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg kommer til å knekke sammen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer