Møtte ektemannen som 18-åring

Inger Lise Hansen møtte ektemannen da hun var 18 år, tre år seinere giftet de seg.

BOKAKTUELL: Inger Lise Hansen skriver for tiden på en ny bok. Men savner ikke rampelyset.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
BOKAKTUELL: Inger Lise Hansen skriver for tiden på en ny bok. Men savner ikke rampelyset. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha blitt vraket som nestleder i Krf og blitt kastet ut av «Skal vi danse», mener Inger Lise Hansen (30) at hun ikke trenger rampelyset.

- Nei, jeg blir ikke trigget av rampelyset. Jeg trenger ikke rampelyset for å føle meg som et helt menneske, sier Inger Lise Hansen til Dagbladets magasin God Torsdag!


Men helt ute av rampelyset er nok ikke Hansen. Til våren kommer boka hun skriver om spilleregler i politikken. I intervjuet skryter hun også av ektemannen David Hansen (33), som hun har datteren Filippa (4) med. De to ble kjærester da hun var 18 og han 20, sommeren hun ble 21 år giftet de seg.

- Når man er så ung har man ikke rukket å legge seg til så mange særheter. For meg var det viktig å si at jeg ville satse på han.


- Vi gir hverandre rom til å utfolde oss som de to enkeltpersonene vi er. I mitt samliv får jeg lov
til å være den jeg er. Jeg er sammen med en som bygger meg opp, i stedet for det motsatte. Skal
man ha en karriere, for eksempel i politikken, og partneren på hjemmebane er lite støttende, er det et veldig stort hinder, sier Hansen til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Får nerver når folk ser på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer