Møtte ektemannen som 17-åring

Derfor falt Kristin Halvorsen for sin Charlo.

BESTEVENNER: Kristin og Charlo Halvorsen har vært gift siden 1984, men møttes allerede da hun var 17 år gammel. Foto: Stella Pictures
BESTEVENNER: Kristin og Charlo Halvorsen har vært gift siden 1984, men møttes allerede da hun var 17 år gammel. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Kunnskapsminster Kristin Halvorsen (51) har vært lykkelig gift med sin Charlo (51) siden 1984.

Til Se og Hør Weekend, som er i salg fredag, avslører ministeren hva hun falt for da hun møtte sin fremtidige ektemann for aller første gang.

- I min egen mann, Charlo, så jeg en 18-åring med snille øyne og undret seg over livet. Selv var jeg 17, sier Halvorsen til Se og Hør Weekend.

Ekteparet har begge gjort suksess på hver sin kant. Hun som mangeårig Sv-leder og minister, han som NRKs mektige underholdningsredaktør.

Privat er de to bestevenner, ifølge Kristin.

- Han lytter til klagingen min. Ikke ubegrenset, men på noen tilmålte minutter. Det er veldig godt å ha en mann som skjønner hvordan mediene fungerer, og som har som grunnholdning at det som står i mediene er feil inntil det motsatte er bevist, sier hun til Se og Hør Weekend.

Les mer om Kristin Halvorsens mest dramatiske opplevelse, når hun brøt loven sist og hennes hittil ukjente egenskap i fredagens utgave av Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble venninner på do