STERKE FØLELSER: Ida Gran og eks-samboeren Rune Gammelsether får et dramatisk møte i norske "Paradise Hotel". - Jeg vil følge nøye med på hvordan hun oppfører seg. Jeg har slitt med å få henne ut av huet, sier Rune til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
STERKE FØLELSER: Ida Gran og eks-samboeren Rune Gammelsether får et dramatisk møte i norske "Paradise Hotel". - Jeg vil følge nøye med på hvordan hun oppfører seg. Jeg har slitt med å få henne ut av huet, sier Rune til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Møtte eksen på Paradise

- Han er en skikkelig "sjarmis".

Se hele lista: Her er årets Paradise-gjeng!

MEXICO/OSLO (SEHER.NO): I mars er det klart for den første norske versjonen av "Paradise Hotel", hvor fem single gutter og seks single jenter skal konkurrere om å finne en sengepartner - for ikke å ryke ut av konkurransen om 300 000 kroner.

Og allerde fra første dag står overraskelsene i kø på det eksklusive innspillingsstedet i Mexico.

Da deltakerne møtte hverandre for første gang, oppdaget nemlig glamourmodellen Ida Gran (21) at eks-samboeren Rune Gammelsether (25) også er blant årets hotellgjester.

Ida traff selgeren fra Mjøndalen - som også jobber som modell - på en foto-shoot, men gjorde det slutt for ett år siden.

-  Rune en skikkelig sjarmis, men han er nok gladere i fest og moro enn meg. Jeg drar ikke på byen når jeg har type, sier Ida til Seher.no om en av grunnene til at forholdet tok slutt.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at hun fortsatt har følelser for ekskjæresten, og at de har holdt kontakten også etter at det ble slutt.

- Jeg har fortsatt følelser for ham og det kan jo hende at vi blir sett på som en trussel, fordi vi kjenner hverandre fra før, sier hun.

Tungt brudd
Rune innrømmer at det tok lang tid å komme over Ida etter at hun flyttet fra ham.

- En av svakhetene mine her inne kan bli følelsene for ekskjæresten. Jeg vil nok følge med på hvordan hun oppfører seg. Jeg har slitt mye med å få henne ut av huet, sier han til Seher.no.

I den danske versjonen av "Paradise Hotel" som i fjor sommer gikk på TV3 - ble Mads Ærbøge Andersen konfrontert med hele tre jenter som han tidligere hadde hatt forhold til.

Det endte med mye dramatikk, blant annet hadde Mads i løpet av hotell-oppholdet sex med både eks-kjæresten Malene Wachmann og Nicoline Stein Lynge.

- Kan bli flere overraskelser
Informasjonsmedarbeider Øyvind Skovli avviser heller ikke at det kan bli flere eks-kjærester som møtes i den norske versjonen.

Litt av det som er spennende med Paradise Hotel er nettopp den muligheten man har til å påvirke spillet utenfra, og allerede fra castingprosessen. Danskene hadde jo noen spennede vrier, og vi har gjort en tilsvarende vri ved å caste to deltakere som har en historie sammen.

- Dette kan fort være med å få fart på spillet allerede fra dag en. Jeg skal ikke utelukke at det også kan dukke opp andre overraskelser underveis, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se flere bilder av de norske "Paradise Hotel"-deltakerne her!

Se den offisielle "Paradise Hotel"-traileren her:


[obj:media:7466]