TØFF OPPLEVELSE: - For meg var det et veldig tøft møte, sier Knut Storberget om møtet med sin barndomskamerat i fengselet. Foto: SCANPIX
TØFF OPPLEVELSE: - For meg var det et veldig tøft møte, sier Knut Storberget om møtet med sin barndomskamerat i fengselet. Foto: SCANPIX Vis mer

Møtte eks-venn på besøk i fengselet

- Jeg måtte svelge et par ganger, forteller justisminister Knut Storberget.

Publisert
SEHER.NO: Som en del av jobben reiser justisminister Knut Storberget (46) rundt og inspiserer landets fengselt. Men da han var på fengselsbesøk i Trøgstad, slet Storberget med å holde tårene tilbake. Han traff nemlig en barndomsvenn, skriver Her og Nå.

- Jeg var på besøk som justisminister, og så sier en av de ansatte «Det er en her som gjerne vi hilse på deg». Han hadde jeg ikke sett på 20-30 år. Så satte han seg ned og fortalte livshistorien sin, forteller 46-åringen, som i 12-årsalderen pleide å dra på epleslang med den innsatte, til ukebladet.

Etterpå tok imidlertid livene deres hver sin retning. For mens Storberget ble advokat - og etter hvert justisminister - har barndomsvennen slitt med store rusproblemer og diverse fengselsopphold.

- For meg var det et veldig tøft møte. Jeg måtte svelge et par ganger. Og jeg svelget mange ganger da jeg kom hjem. For det blir sterkt når du tenker på det. Man blir veldig ydmyk og utrolig glad for hvor godt de fleste av oss har det. Jeg kunne reise hjem til mine tre barn, vi har lønn, jeg har ikke rusproblemer, vi har mulighet til å reise på gode ferier, og livet har fart pent med meg, mener han.

Knut Storberget erkjenner overfor Her og Nå at han kommer til å følge litt ekstra med på sin barndomsvenn i tiden som kommer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir pappa for tredje gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer