«Farmen»-profil Stine Hartmann har fått kjæreste:

Møtte drømmemannen på Tinder

Den tidligere «Farmen»-deltakeren bekrefter til Se og Hør at hun har fått seg kjæreste.

FORELSKET: Stine Hartmann avslører at hun har funnet kjærligheten igjen, og er nå stormforelsket. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORELSKET: Stine Hartmann avslører at hun har funnet kjærligheten igjen, og er nå stormforelsket. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Livet smiler for tidligere «Farmen»-deltaker Stine Hartmann (32), som nå har funnet lykken etter sjokkbruddet hun opplevde rett før «Farmen»-innspillingen i 2016.

Det nye forholdet bekrefter den blide Oslo-jenta overfor Se og Hør.

- Ja, vi er kjærester, sier hun.

Stines utkårede heter Jakob Næss (30), og er fra Kodal utenfor Sandefjord.

Kjæresten jobber som designer i Oslo, og pendler fra Sandefjord der han bor nå.

- Jakob er veldig glad i å være i aktivitet, noe som passer meg midt i blinken. Påskeferien brukte vi for eksempel til å løpe i skogen, med vinpauser på ulike hytter. Helt perfekt, forteller en entusiastisk Stine over telefon til Se og Hør.

Saken fortsetter under:

AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat
AKTIVT PAR: Både Stine Hartmann og hennes nye kjæreste Jakob Næss er glad i å holde seg aktive. Her er de sammen på skitur. Foto: Privat Vis mer

Møttes på Tinder

Siden «Farmen»-innspillingen i 2016 har Stine vært «av og på» datingappen Tinder. En dag bestemte hun seg for å slette appen, som så lenge hadde ligget på telefonen hennes. Da dukket det imidlertid opp en melding hun ikke kunne overse.

FORELSKET: Stine Hartmann og Jakob Næss ble kjent tidligere i år. Foto: Privat
FORELSKET: Stine Hartmann og Jakob Næss ble kjent tidligere i år. Foto: Privat Vis mer

- Jakob skrev til meg at han ble så glad av smilet mitt, og da begynte jeg å smile umiddelbart. Han var veldig kjekk og virket som en veldig hyggelig og morsom fyr, forteller Stine.

Videre forteller den tidligere «Farmen»-deltakeren at hun inviterte ham med seg på en kommende Bon Iver-konsert i oktober, allerede før de i det hele tatt hadde møttes.

- Og han sa ja! Så da måtte det jo bare klaffe, sier Stine.

I starten av mars inviterte Jakob med seg Stine på en lunsjdate på pizzastedet Rent Mel i Oslo. Dette var deres første date, og siden har paret vært sammen.

- Jeg tror at når du møter en som du klaffer så godt med, og der alt funker, så går det litt fort i svingene. Vi har bare kjent hverandre i snart to måneder, sier Stine.

Ante ingenting om «Farmen»

Da Jakob møtte Stine for før første gang, ante han ingenting om at hun hadde vært med i et reality-program.

- Jakob visste ikke at jeg hadde vært med på «Farmen» da han møtte meg. Men etter at han fikk vite det, har vennene hans påpekt det, og han syntes bare det var morsomt, forteller Stine.

Til tross for at det nyforelskede paret ikke har kjent hverandre så lenge, har duoen likevel store planer for tiden fremover.

- Vi har snakket om fremtiden, men tar det foreløpig rolig. Vi har derimot snakket om ferier, og har planlagt et langt løp sammen i slutten av juni. Da får vi satt forholdet på prøve for å si det sånn, tøyser Stine, og legger til at hun er sikker på at det kommer til å gå veldig bra.

- Så lenge han forer meg med sjokolade i ny og ne!

Sjokkbrudd

Selv om livet til Stine tilsynelatende smiler om dagen, har imidlertid ikke alt vært en dans på roser for 32-åringen.

Ett år før hennes deltakelse i «Farmen» i 2016 opplevde hun at hennes daværende kjæreste brått slo opp med henne.

- Jeg ble brått singel. Det er nok det kjipeste jeg har opplevd. Dagen etter 30-årsdagen, slo kjæresten min opp med meg. Syv timer før vi skulle på bursdagstur til New York, fortalte hun i et tidligere intervju med Se og Hør.

- «Dette funker ikke» var forklaringen jeg fikk, fortalte Stine.

Saken fortsetter under:

STOLT: Endelig kunne Laila Lochert slippe jubelen løs som vinner av «Farmen 2016». - Det så kult at jeg endelig kan fortelle det til alle som har hatt troa på meg. Video: Sveinung Ystad Vis mer

Hadde planlagt bryllup

Sjokkbruddet gjorde Stine rasende og fortvilet, men hun fortalte til Se og Hør den gang at hun og eksen er gode venner nå.

- Men det var en stor omstilling, plutselig mistet jeg alt. Jeg gikk fra stor leilighet på Majorstua og et planlagt drømmebryllup i august – til å flytte hjem på pikerommet på Ullern. Der måtte jeg begynne livet på ny. Ikke hadde jeg jobb heller, for jeg tok sluttpakke på jobben uka etter. Da følte jeg virkelig på det, at «nå må jeg klare meg selv», fortalte 32-åringen, som først åpnet seg om bruddet til KK.no.

Stine Hartmann har tidligere jobbet i Aller Media og Se og Hør, før hun i 2017 startet i jobb i Dagsavisen.

LES OGSÅ: Nå bekrefter «Farmen»-profilen og «Skam»-stjernen forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer