Møtte den 10 år yngre dama på bar

I januar blir Sivert Høyem og Helena Brodkorb foreldre.

FORELDRE: Sivert og Helena har vært sammen i over to år, etter at de traff hverandre i en bar. Her er de to på Spellemannprisens nachspiel på Grand Hotel i 2010.  Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures
FORELDRE: Sivert og Helena har vært sammen i over to år, etter at de traff hverandre i en bar. Her er de to på Spellemannprisens nachspiel på Grand Hotel i 2010. Foto: Marius Gulliksrud/Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer avslørte Se og Hør at den talentfulle sangeren Sivert Høyem (35) skal bli pappa for første gang. På nyåret kommer den lille, som han venter sammen med kjæresten Helena Brodtkorb (25).

Paret har holdt en relativt lav profil, siden de to ble sammen i 2009, men nå letter Høyem på sløret.

- Jeg traff kjæresten min der hvor folk flest treffer hverandre. På bar, sier Høyem i et intervju med HENNE.

Den 10 år yngre kjæresten kommer fra Bærum og er student, og på spørsmål og hvem som kom bort til hvem i baren svarer sangfuglen følgende:

- Jeg husker ikke. Hele kvelden er blank for min del. He, he. Jo da, det er klart jeg husker det, men noen ting må man ha for seg selv, sier han videre i intervjuet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hvem av kjendisgutta ha den diggeste six-packen? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer