Møtte datteren for første gang

Skuespilleren tok med seg advokaten sin på det første møtet...

TILBAKE HOS EKSEN: Nyheten om at han hadde fått en ny datter kom på omtrent sammen tidspunkt som Jude Law fant tilbake til til eks-forloveden Sienna Miller.  Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM
TILBAKE HOS EKSEN: Nyheten om at han hadde fått en ny datter kom på omtrent sammen tidspunkt som Jude Law fant tilbake til til eks-forloveden Sienna Miller. Foto: Charlie Pycraft/YDIMAGE.COM Vis mer
SEHER.NO: I sommer gikk skuespiller og Florida-modellen Samantha Burke ut og hevdet at hun var gravid med superstjernen Jude Laws (37) fjerde barn.

Etter at datteren ble født, krevde Law at en DNA-test ble tatt, og testen beviste kort tid etter at "Alfie"-skuespilleren er faren til barnet.

Men først nå har 37-åringen møtt barnet sitt. Ifølge The Sun skal Law nemlig ha flydd til Florida i forrige uke, for å møte den fem månder gamle datteren Sophia.

Law skal ha møtt Sophia sammen med advokaten sin, Maurice Kutner, i omlag seks timer på torsdag. Etter flere måneder, skal skuespilleren endelig ha innsett at han ønsker å ta ansvar og gjøre det riktige.

- Graviditeten var ikke planlagt, men han ønsker å gjøre det rette. Han kan ikke gjemme seg - og så fort Sophia er gammel nok til å bruke internett, finner hun ut hvem faren er, sier en kilde til The Sun.

Jude Law fant nylig tilbake til ekskjæresten, Sienna Miller (28). Skuespilleren fridde til Sienna for fem år siden, men forlovelsen ble brutt da det ble avslørt at han hadde vært utro med barnepiken.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå vedkjenner han seg datteren