Liam Gallagher fra Oasis:

Møtte datteren for første gang på 19 år

Oasis-vokalisten gjenforent med sin datter.

PAPPAVANSKER: Liam Gallagher har totalt fire barn, men har bare kontakt med to av dem. Nå, 19 år etter at han møtte sin eldste datter Molly sist, er de to blitt gjenforent. Foto: NTB scanpix
PAPPAVANSKER: Liam Gallagher har totalt fire barn, men har bare kontakt med to av dem. Nå, 19 år etter at han møtte sin eldste datter Molly sist, er de to blitt gjenforent. Foto: NTB scanpix Vis mer

Liam Gallagher (45), vokalist i Oasis, erobret musikkverden på 90-tallet med store hits som «Wonderwall» og «Don't Look Back In Anger». Det siste året har han også markert seg som soloartist, og dukker blant annet opp i Oslo til høsten.

Privat har ikke alltid ting vært like enkelt som suksessen har tilsagt. Han har slitt med rusproblemer, og hans forhold til kvinner har ikke alltid vært like enkle. Det bevises nå, når han for første gang på nærmere 20 år møter sin datter.

Datteren Molly (21) kom som et resultat av en affære rockestjernen hadde med Liza Moorish, da han fortsatt var gift med Patsy Kensit.

Sistnevnte ekteskap varte fra 1997 til 2000. Totalt har artisten fire barn. Sønnene Gene (16) og Lennon (18) har han kontakt med, men hans to døtre har han nærmest ikke møtt, ifølge Sky News.

- Kjøpt hus til dem

Liam og Molly hadde faktisk ikke møtt hverandre på svimlende 19 år, før han denne uka la ut et bilde sammen med den unge jenta. Sammen med Gallagher og datteren, poserer også de to sønnene Lennon og Gene.

Molly har selv lagt ut bildet, med beskrivelsen «As you were» - eller «som du var».

Det er ikke kjent hvorfor de to ikke har fått kontakt før nå, men Oasis-sangeren har tidligere vært åpen om at forholdet deres ikke alltid har vært like enkelt.

- Jenta har blitt fulgt opp, har fått klær og mat og er blitt sendt til flotte skoler. Jeg kjøpte et hus til dem og alt det er. Jeg tror egentlig bare hun har det best sammen med mora si, sa han til GQ tidligere i år, og fortsatte:

- Ting blir ikke bra når de blir påtvunget.

En datter til han ikke har møtt

Han la derimot til at han fortsatt ønsket henne velkommen til familien - et tilbud det virker som om hun har benyttet seg av.

Det skal nevnes at Gallagher også har en annen datter på fem år som han heller ikke har møtt, som bor i New York. Det har han selv sagt til The Mirror.

Et innlegg delt av MM (@mollymoorish)

I intervjuet fortalte 45-åringen også at han ikke har særlig kontakt med Liza Moorish, men at han trodde deres felles avkom var ei kul jente.

- Men jeg har ikke møtt henne ennå på grunn av mora … Hør her, vi kommer ikke overens. Det går ikke, sa han til GQ.

Molly er i dag en såkalt influenser med hele 15 000 følgere på Instagram. Der deler hun alt fra selfier til gruppebilder med venner fra byturer. Hvis hun velger å gå i fotsporene til halvbroren sin, kan det også hende at hun blir modell.

KJENDISDATTER: Molly Moorish har tusenvis av følgere i sosiale medier, og er tidvis å se på rød løper og på eventer. Her fotografert tidligere i år. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
KJENDISDATTER: Molly Moorish har tusenvis av følgere i sosiale medier, og er tidvis å se på rød løper og på eventer. Her fotografert tidligere i år. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Modellsønn

Hun er nemlig ikke den eneste i familien som har bevist at Gallagher-genene er gode. Med tydelige trekk fra sin far, gjorde nemlig Lennon Gallagher (18) sin debut på catwalken under moteuka i London i januar. Ungdommen gikk for kleskjeden Topman.

Kolleksjonen var inspirert av ravekultur på 90-tallet, tiåret musikerfaren hadde sin storhetstid. 18-åringen er en nykommer i bransjen, men har ifølge magasinet Dazed kontrakt med modellbyrået Models 1.

DEBUT: Lennon Gallagher gjorde sin debut på catwalken under motauka for menn i London. Foto: James Gourley/REX/Shutterstock, NTB scanpix
DEBUT: Lennon Gallagher gjorde sin debut på catwalken under motauka for menn i London. Foto: James Gourley/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Han viste fram to antrekk under visningen. Det første var en leopardmønstret jakke sammen med vide bukser, og det andre var en grønn parkas.

Far er naturligvis full av lovord etter sønnens debut.

- Veldig stolt av gutten min, skriver Liam Gallagher på Twitter.

Den ferske modellen er oppkalt etter avdøde John Lennon. Faren har aldri lagt skjul på at The Beatles-medlemmet har vært et stort forbilde. Moren er skuespilleren Patty Kensit, som også har vært gift med tre andre musikere, deriblant Simple Minds-vokalist Jim Kerr.

SNART NORGESPREMIERE: Her er traileren til dokumentaren om Oasis´ karriere, Supesonic: Oasis. Video: YouTube / Entertainment One UK Vis mer

Slutt i 2009

Gallagher-brødrene Liam og Noel er notoriske kranglefanter, og satte - etter flere turbulente år - punktum for Oasis i 2009.

Britpop-legendenes kometkarriere ble behørig dokumentert i «Oasis: Supersonic», som kom på kino høsten 2016.

Ryktene om Manchester-bandets gjenforening dukker opp med jevne mellomrom, men har så langt vist seg ikke å stemme.

Liam har nemlig ikke skjul på at forholdet til storebroren ikke er av det nære slaget.

- Han snakker ikke med meg, vi snakker ikke med hverandre. Jeg kommer til å snakke med ham en dag. Det hele er veldig trist, men vi vil komme over det, sa den norgesaktuelle 45-åringen til Independent.

- Hvis Oasis noen gang spilte sammen igjen … Hvis det skjer, skjer det. Hvis det ikke skjer, skjer det ikke, la han kryptisk til.

LES OGSÅ: Derfor presser har Britney for penger